Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Lelystad

Lelystad, les principales villes

Leonie, een gastgezin voor een hond - 8233 Lelystad

Dieren zijn voor mij allemaal schatten. Ik heb zelf een poes van 4 jaar. Heb altijd al op dieren gepast zoals uitlaten, langere tijd oppassen of verzorgen.
Djamilla, promeneur chien in Lelystad

Mijn naam is Djamilla, ik ben 19 jaar oud en woonachtig in lelystad. Ik heb erg veel ervaring met allerlei dieren en vind het hardstikke leuk om bezig te zijn met ze. Om alles even op een rijtje te zetten, hier mijn ervaringen: * Ik heb vroeger hamsters, een cavia en een konijn gehad. * Ik ben opgegroeid met een Rottweiler en andere honden. * Ik ben opgegroeid met katten. * Ik hou van reptielen! Ik heb 4 * Ik heb 4 aggapornissen (mini papagaai) gehad. (ratten)slangen gehad, py...
Anja, promenade chien - 8243 Lelystad

Mijn naam is Anni en ik ben 25 jaar oud. Ik woon in Lelystad maar kom oorsprokenlijke uit Duitsland. Ik ben opgegrooid op een dorp met een kleine boederij. Ik ben gek op dieren. Waar ik vanaf kleinst aan mee bent op gegroeid. Ik heb zelf een kleine hond, hamster en vissen. Ik vindt het lekker om met te wandelen met de hond maar daarnaast ook om andere dieren te verzorgen. Mochten jullie interesse hebben, stuur mij gerust een maaltje!
Marcelle, een gastgezin voor een hond in Lelystad 8226

Ervaren dierenoppaser. Ik heb ervaringen met honden, katten, vogels en knaagdieren
Ceren, promenade chien in Lelystad 8243

Ik ben een vrouw van 18, bijna 19 jaar oud. Ik heb zelf heel veel huisdieren gehad. Katten, vogels, honden, vissen, hamsters etc. Ik kan zeer goed met dieren overweg, en ik begrijp de dier ook. Ik ben niet de beroerste als bijv. Een hond/kat gepoept heeft op de stoep, tuin of ergens binnen in het huis, om het op te ruimen.
Valesca, hondenopvang in Lelystad

Ik hou ontzettend van dieren! Ik heb zelf een hond en een kat en pas regelmatig op andere hondjes in verband met de vakanties van mijn buren. Ik vind het leuk om met ze te wandelen en loop ook graag met mijn eigen hondje (jackrussel). Het zijn voornamelijk kleine hondjes waar ik ervaring mee heb, met grote honden wat minder.
Lisa, hondenpension - 8245 Lelystad

ik heb zelf en kat en ben altijd al gek geweest op dieren.
Marit, promenade chien in Lelystad 8232

Ik ben Marit , 27 jaar en woonachtig in Lelystad. Vanaf jongs af aan heb ik altijd huisdieren gehad.. voornamelijk honden en katten, maar ik heb ik ook ratten, hamsters en baardagamen (reptielen) gehad. Honden en katten heb ik altijd gehad sinds puppy/kitten af aan. Zelf opgevoed, zonder professionele training. Momenteel heb ik geen huisdieren omdat ik een flat woon met weinig ruimte.
Ingrid, promenade chien in Lelystad 8232

Ik heb zelf 2 katten en ook honden gehad. Ik verzorg mijn beesten optimaal. Ik heb bijna 2 jaar een kat met fiv-virus gehad en heb hier veel onkosten aangehad, maar heb dit met alle liefde gedaan. Met mijn hond heb ik behendigheid en gehoorzaamheid cursus gedaan.
Whitney, promeneur chien in Lelystad

Hey ik ben Whitney, 16 jaar oud. Mij lijkt het super tof om u te helpen!
Ilse, promenade chien in Lelystad

Mijn naam is Ilse , en ik ben 22 jaar oud. Doordat ik de opleiding onderenemer/manager recreatiedieren volg op het Groenhorst College in Barneveld, heb ik veel ervaring met verschillende diersoorten. Ik vind het dan ook heel leuk om op dieren te mogen passen. Zelf heb ik 2 katten, en pas ik vaak op de hond van mijn ouders. Ik kan met ze wandelen, ophalen, wegbrengen etc. Tot snel!
Sharon, promenade chien - 8232 Lelystad

Hallo ik ben Sharon en ben 16 jaar. Weet zelf best veel van dieren af en dat is logisch want ik zit op de groenhorst en stuur dier. Na me school ga ik melkveehouderij in en ga ik dus op stage naar boerderij. Loop Zelf al 2 jaar stage gelopen op een melkveehouderij dus ben grote koeien gewend

Ik ben Lisanne, ik ben 17 jaar en ik woon in Lelystad. Zelf heb ik op dit moment twee katten, en hond en een goudhamster. Ik heb veel ervaring met katten.

Steden in de buurt :