Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, visite, famille d'accueil, pension canine dans le 0082 Lemsterland

Lemsterland, voornaamste steden :

Garde d'animaux Lemmer
Garde d'animaux Echtenerbrug
Garde d'animaux Echten
Garde d'animaux Delfstrahuizen
Garde d'animaux Eesterga
Garde d'animaux Follega
Garde d'animaux Oosterzee
Garde d'animaux Bantega
Lizan, promenade chien in Lemmer 8531

Hallo ik ben Lizan en woon samen met mijn vriend en onze lieve huisdiertjes. Wij hebben een kooiker hondje die Fido heet, een konijn die baileys heet en nog 3 sluierstaarten. Fido is en lieve hond tegen mensen en kinderen maar tegen ...
Mellanie, promeneur chien - 8531 Lemmer

Mijn naam is Mellanie , ik hou ontzettend veel van dieren en zou graag iets willen doen waarin ik die liefde kan uiten op een leuke manier zoals bijvoorbeeld door het oppassen op uw huisdier!
Klazina, promenade chien in Lemmer 8531

Ik heb zelf 2 prachtige honden die ik met liefde behandel! Ik vind het zo mooi om te zien hoe leuk en lief honden en andere dieren zijn! Ik heb zelf ook nog een hamster en heb konijnen etc. gehad. Ik zou met liefde op uw dieren willen p...

Ik ben brechtje en ik hou heel erg van dieren, Ik heb zelf 2 honden en ik heb ook nog 2 katten gehad. Ik vind het leuk om dieren te verzorgen en om met ze te gaan wandelen en spelen.

Hallo, Ik ben Shalana, Ik hou erg veel van dieren en doe een studie met dieren. Ik heb dus veel ervaring met dieren. En pas graag op uw huisdier. Ook bied ik aan om te wandelen met uw hond.