Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Medemblik

Medemblik, les principales villes

Garde d'animaux Opperdoes
Garde d'animaux Benningbroek
Irene, promenade chien - 1613 Grootebroek

Geachte mevrouw/meneer, Mijn naam is Irene , ik ben 24 jaar. Zelf heb ik een kat, Pinky. Zij is 12 jaar oud en een echte schat. Mijn twee zussen hebben ook dieren waar ik regelmatig op pas. Bailey is een Boerenfox die ik twee à drie dagen in de week uitlaat. Dit doe ik graag, vanwege de energie die zij met zich mee draagt. Ik word vrolijk van haar energie. Balthazar en Lucifer zijn beide Main Coon. Het oppassen op deze twee bijzondere katten was uitdagend vanwege de kattenkwaad, maar daar...
Veronique, promenade chien - 1679 Midwoud

*Alleen 's avonds beschikbaar i.v.m werk.* Mijn naam is Veronique en ik ben 21 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Midwoud. Ik heb een baan bij de Hennes&Mauritz in Heerhugowaard en werk daar vaak 4 dagen in de week (vrijdag/zaterdag vast). Graag wil ik naast deze baan een bijbaan/avondbaan om extra te verdienen. Ik heb zelf 15 jaar een hondje gehad die ik elke dag met veel liefde verzorgde. Nu heb ik een kater van 3 jaar die ik (natuurlijk ;)) met veel liefde verzorg. Zoekt u i...
Cristinne, een gastgezin voor een hond in Midwoud

Goedemiddag, ik ben cristinne een vrouw van 55 . Ik woon samen met de honden , katten en papegaai in Midwoud. Ik ben regelmatig bij me vriend die ook een kat een hond en ratje heeft een echte beestenboel dus. Ik heb veel ervaring in het oppassen met dieren.Heb regelmatig loge in huis . an pas ook regelmatig op katten en knaagdieren. Niet alleen tijdens vakantie maar ook op onverwachte momenten , of weekendjes weg is geen probleem. In overleg is er veel mogelijk.
Priscilla, promeneur chien - 1719 Aartswoud

Mijn naam is Priscilla en ben 17 jaar oud. In mijn vorige opleiding heb ik een opleiding gedaan met dieren. Zelf als sinds jongs af aan dieren gehad. Van knaagdieren tot aan paarden. Tot nu toe heb ik nog maar 1 kat, verder heb ik een Mechelse herder gehad en daar intensief mee getraind. Heb ook nog paarden gehad
Lisa, promeneur chien in Medemblik

Mijn naam is lisa en ik ben 21 jaar oud. ik ben gek van dieren en heb ook het vmbo dierenopleiding gedaan op het clusius. bent u te werk en de hond zit thuis kom ik graag om de hond uit te laten. bent u op vakantie kom ik bij u thuis om de dieren te verzorgen em de verblijven schoon te maken. ik ben een eerlijk persoon en zorgzaam. ik heb ervaring met honden katten konijnen cavias hamsters geiten en kippen
Shannen, promenade chien in Sijbekarspel

Mijn naam is Shannen, 19 jaar. Van kleins af aan ben ik tussen de dieren. Zelf altijd honden vogels vissen en knaagdieren gehad (nu nog honden en vissen). Mijn familie voornamelijk katten en honden. Ik ben een echte dierenvriend!
Desiree, promeneur chien in Oosterblokker 1696

Mijn grootst hobby is wandelen en spelenderwijs met de honden bezig zijn. Zelf heb ik 2 honden en 3 katten. Heel gezellig!
Margreet, promeneur chien in Hoogkarspel

Zelf hebben wij een Bordercollie, 3 katten, 3 konijnen en 3 cavia's
Lois, promeneur chien - 1688 Nibbixwoud

Ik ben dol op dieren. Ik heb zelf altijd honden gehad en heb nu ook twee super lieve honden. Ook heb ik vogels. Verder heb ik een kat gehad, konijnen, ratten en vissen. Ik vind eigenlijk alle dieren leuk en zou u graag willen helpen wanneer u even geen tijd heeft voor uw huisdier, want aandacht is het aller belangrijkste voor een dier.
Julia, promeneur chien in Grootebroek

Ik ben Julia 17 jaar. Wij hebben zelf ene hond en katten! Ik heb op een groeneschool gezeten waar we ook t vak dier hadden heb daar ook veel van geleerd!
Marcel, hondenopvang in Midwoud

Marcel 48\191\78. Heb vroeger kat gehad, maar nu geen dieren meer. Woon op een bovenverdieping(één trap op)

ik ben gek op dieren en help u graag

Ik ben Doron ik ben 18 jaar en woon in grootsbroek ik zou het leuk vinden om op dieren te passen of te verzorgen ik heb zelf een hond en katten dus heb veel ervaring ook heb ik een tijdje een dieren opleiding gevolgd.