Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Nederweert

Nederweert, les principales villes

Garde d'animaux Ospel
Garde d'animaux Leveroy
Joyce, promenade chien in Meijel 5768

Ik vind het erg leuk om met dieren om te gaan. Zelf heb ik een hond, een labrador. Ook hebben we een hamster. In het verleden hebben we konijnen en goudvissen gehad.
Renée, een gastgezin voor een hond in Budel dorplein 6024

Dieren zijn mijn alles, ze zijn afhankelijk van ons mensen. Sinds 8 jaren heb ik het geluk dat ik veel viervoeters heb mogen verzorgen. Ik ben gastgezin geweest voor opvanghonden. Ook heb ik een aantal jaren met een hondenpsychologe samen gewerkt. Pol (Tervuerense herder reu) nu 10 jaar "werkt" als voorbeeld hond. Groot of klein, moeilijk of makkelijk, alle honden zijn welkom. Ik ben energiek en ik hou van interactie. Mijn woning is ideaal voor honden, alles is begane grond en ik beschi...
Mic, promeneur chien in Heibloem

ik ben Mic en ben 22 jaar ik heb een diploma dierverzorging niveau 2 en ben bezig met vakbekwaamheid dierverzorger niveau 3. ik heb met de meeste dieren veel ervaring door verschillende stage's die ik heb gehad. Ook doe ik vrijwilligers werk bij een opvangcentrum voor schemer en nachtdieren en reptielen. Thuis heb ik 2 honden, 1 kat , 2 ratten, en 2 waterschildpadden.
Jerney, promenade chien in Stramproy

Hallo, Ik ben Jerney , 18 jaar Ik ben graag met dieren in contact. Ik heb zelf 2 katten maar hou ook van honden. Ik pas graag op ze en wandelen vindt ik geen probleem. Ben na de school uren en in het weekend beschikbaar liefst in de omgeving Stramproy
Renée, promenade chien - 6026 Maarheeze

Hoi, ik ben Renée, ik vind het heel leuk om met honden te spelen en ze uit te laten, dus ik kan je hone uitlaten als het nodig is :)
Kim, een gastgezin voor een hond in Maarheeze 6026

Ik ben gek op dieren, en op dieren passen is daarom voor mij geen probleem.
Twan, promenade chien - 6023 Budel-schoot

ik ben twan heb een huisdier en kan natuurlijk ook even langskomen om eten te geven en/of uit te laten

ik ben rianne en ik hou van dieren daarom ook zo dat ik mijn eigen aanbied op deze website