Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Nieuwegein

Nieuwegein, les principales villes

Maria Susanne, promenade chien - 3437 Nieuwegein

Ik ben pas verhuisd naar Nieuwegein en zou graag de omgeving en de mensen leren kennen. Daarnaast wil ik graag iets betekenen voor anderen en wil ik me inzetten om u te helpen waar nodig in het verzorgen van uw vriend van de familie. Ik ben erg flexibel en er kan veel in overleg! Ik sta graag voor u klaar.
Marleen, kattenpension in Nieuwegein 3438

Hallo mijn naam is Marleen . Ik ben 19 jaar en ik woon in Nieuwegein. Door de weeks van maandag tot vrijdag middag woon ik in Ermelo. Daar doe ik een interne bijbelschool. Ik heb veel ervaring met het oppassen van dieren. Ik wort door familie vaak gevraagd of ik dit wil doen in de vakanties. Ik heb gepast op katten knaagdieren en vissen. Zelf heb ik verschillende knaagdieren gehad en vissen Ik hou enorm veel van dieren en haal daar echt voldoening uit. En doe dit dan ook graag.
Kim, hondenpension - 3439 Nieuwegein

Hallo, mijn naam is Kim en ik woon samen met mijn vriend en vader van mijn zoontje in een appartement in Nieuwegein. Ik ben samen met twee honden opgegroeid en ben gek op dieren. Wij hadden altijd wel dieren bij mijn ouders thuis rond lopen ( Duitse herder en Labrador), ik heb zelf vaak op dieren van vrienden en kennissen opgepast ( katten, vissen, hamster en konijnen). Wij hebben zelf een kat en graag wil ik mijn hulp aanbieden als u een dierenoppas zoekt, ik hou van wandelen en vind ...