Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Oldenzaal

Oldenzaal, les principales villes

A.j, promeneur chien - 7570 Oldenzaal

Hallo ik ben Annemiek ben 30 jaar oud en hou zielsveel van dieren. Heb zelf 3 paarden 3 shetlanders hond en er komen nog konijnen bij. Ik heb al bij puppys' opgepast. Ik wil wel graag oppassen bij de mensen in huis op de dieren.
Sandra, promenade chien in Oldenzaal

Veel ervaring met de zorg voor dieren, heb 20 jaar op de dierenambulance gereden en daar ook een dieren EHBO gehaald.
Lisete, promeneur chien - 7572 Oldenzaal

Hallo! Mijn naam is Lisette Smit, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Oldenzaal. Ik ben een echte dierenvriend. Zelf heb ik ook huisdieren en ik ben vanaf kinds af aan opgegroeid met dieren om me heen. Ik vind het erg fijn om lekker met ze te knuffelen of met de hond een stuk te gaan wandelen. Groetjes, Lisette
Cynthia, promenade chien in Oldenzaal 7574

Mijn naam is Cynthia en ik ben 25 jaar. Ik ben momenteel werkloos en heb zeeën van tijd om op uw huisdier(en) te passen. Zelf ben ik een trotse eigenaar van een kater en in mijn ouderlijke huis hadden we altijd veel huisdieren waaronder hamsters, konijnen, cavia's en natuurlijk een hond. Ik weet dus om te gaan met dieren en ik vind het fantastisch om voor ze te zorgen of uit te laten. Wilt u meer weten dan kunt contact met mij op nemen.
Marjolein, promeneur chien in Oldenzaal

Hallo allemaal, Ik ben Marjolein, 23 jaar oud en hou van dieren. Wij hebben thuis jaren een hond gehad, maar helaas een tijd geleden overleden. Omdat ik een huisdier erg mis en graag wat bij wil verdienen lijkt dit de ideale bijbaan voor mij. Als jullie meer over mij willen weten hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Marjolein
Monique, promenade chien in Oldenzaal 7574

hallo, ik ben Monique . ik ben 24 jaar en woon in Oldenzaal. ik heb zelf ook veel dieren thuis, zoals katten, hond, paarden, koeien, cavia's, konijnen. ik vind het leuk om dieren te verzorgen en ga graag ook een eind wandelen met de hond. ik heb zelf altijd op de honden van mijn buurman gepast.

40 jaar vrouw 3 kids 2 konijnen

Hoi, Ik ben Nienke en ik ben 21 jaar. Op dit moment ben ik een derdejaars HBO-rechten student, die niet alleen geïnteresseerd is in het recht, maar ook erg veel geeft om dieren. Zelf heb ik een jack Russel en een kat, die ik dagelijks veel liefde geef.