Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Oss

Oss, les principales villes

Garde d'animaux Berghem
Garde d'animaux Megen
Karina, promenade chien in Oss

hallo, ik ben op zoek naar een bijbaan. ik studeer momenteel juridisch administratief medewerker aan het koning willem 1 college in den bosch. dit is een drukke studie dus een baan waarbij ik veel uren moet werken komt voor mij niet makkelijk uit. daarom is een baan als dieren oppas/ of kinderoppas perfect te combineren met mijn studie. zelf heb ik ook een kat als huisdier, dus ik heb verstand over het feit hoe je dieren moet opvoeden. ook deed ik vaak de hond van de buren uitlaten, of a...
Demi, promenade chien in Oss

hallo ik ben demi en 16 jaar oud. ik heb zelf veel en verschillende huisdieren gehad en nu nog steeds onder anderen: honden, katten, vissen, katten, hamsters, konijnen etc. ik ben bereid om op huisdieren te passen en voor ze te zorgen. ik ben een echte dierenliefhebber.

Ik ben gek op dieren en heb zelf honden, katten, cavia’s en verzorgpaarden gehad.
Carola, hondenopvang in Oss 5349

Persoonlijk vind ik het erg leuk om met dieren bezig te zijn. Zelf heb ik een huis beschikbaar waarin zij kunnen verblijven maar ik kan ook uw kant opkomen!
Manon, promenade chien - 5349 Oss

Mijn naam is Manon en ik ben 21 jaar oud. Ik heb al mijn hele leven huisdieren gehad. Voornamelijk katten, op dit moment heb ik twee kattten van 18 maanden oud. Verder heb ik cavia's gehad, vissen en een hond. Ik ben een echt dierenmens en breng graag tijd met ze door. Hopelijk tot snel!