Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Rijswijk

Rijswijk, les principales villes

Sharifa, promeneur chien in Vlaardingen 3130

Beste baasjes, Mijn naam is Sharifa en ik ben 19 jaar en woon in Vlaardingen west . Ik heb veel ervaring met dieren ik heb zelf ook al jaren huisdieren . Ik heb zelf thuis twee honden twee katten en een konijn . En ik heb ervaring met meer verschillende dieren zoals honden , katten , knaagdieren , paarden en vissen . Ik vind het belangrijk dat alle dieren goed verzorgt worden en daarmee bedoel ik natuurlijk de voeding maar zeker ook niet te vergeten de liefde , huisdieren zijn onze ech...
Fabienne, promenade chien - 3130 Vlaardingen

Ik vind dieren geweldig! Lekker met de hond buiten ravotten en te wandelen heerlijk vind het zelf ook fijn om in de buiten lucht te zijn ik heb zelf een herdershond en kan uren wandelen. Katten vind ik ook super leuk heel lang katten gehad.
Kim, hondenpension in Honselersdijk

Mijn naam is Kim en ik ben 21 jaar. Ik ben op 7 Juli afgestudeerd en zoek een leuke baan! Ik vind dieren heel leuk en heb zelf een kat, en in het verleden ook een hond gehad. Zelf ga ik soms nog in het bos wandelen met honden van bijvoorbeeld vrienden of kennissen.
Dascha, promenade chien in Vlaardingen 3130

Beste baasjes , Mijn naam is Dascha , Ik ben 17 jaar oud . Ik hou super veel van alle dieren. Heb zelf ook erg veel dieren gehad . Momenteel alleen een hond en een kat. Zou het super leuk vinden om andere diertjes gezelschap te houden door lekker te gaan wandellen of liefde te geven . Zoals ik dat ook doe bij me eigen diertjes . mvg !
Lisette, promenade chien - 2675 Honselersdijk

ik heb zelf twee honden die ik dagelijks uitlaat. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein zolang u mij vertelt hoe het dier heet en of het los mag lopen of aan de lijn moet blijven en of het op moet ruimen. met vriendelijke groet Lisette 15 jaar derde jaar van het vmbo kader
Sharon, hondenopvang - 2678 De lier

Ik ben Sharon , 19 jaar en ben dit jaar begonnen in mijn 1e jaar van de opleiding Psychologie aan de Universiteit in Leiden. Ik ben veel thuis vanwege het lage aantal contacturen bij deze studie. Ik ben bereid te helpen!
Jasmine, promenade chien in Vlaardingen 3130

Ik ben Jasmine, ik ben 16 jaar en op mijn vorige school heb ik dierverzorging gehad. Hier heb ik leren omgaan met dieren etc. Zelf heb ik een kat, ik heb een baardagaam (reptiel) gehad.
Danielle, hondenpension - 2678 De lier

Ik hou van dieren. Zelf heb ik altijd een hond gehad maar helaas op het moment niet meer. Ik ben opgevoed met honden, katten, vissen, paarden, kippen, konijnen en cavia's. Zelf heb ik nu twee katten en 1 valkparkiet.
Tessa, een gastgezin voor een hond in Maasland 3155

Ik ben een enthousiaste en flexibele dierenoppas en ik hou er onwijs van om op dieren te passen. Vanaf mijn zestiende jaar pas ik regelmatig op verschillende diersoorten. Zelf ben ik in het bezit van twee lieve konijnen. Dieren betekenen erg veel voor mij en zij verdienen de beste zorg! Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen! Liefs, Tessa

Ik ben 17 jaar en hou van dieren . Hierdoor wil ik graag op uw huisdieren passen

ik vind het heerlijk om met honden grote wandelingen te maken