Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Spijkenisse

Spijkenisse, les principales villes

Garde d'animaux Waterland
Garde d'animaux Hekelingen
Samantha, promenade chien in Spijkenisse 3200

Hallo, Mijn naam is Samantha en ik ben 22 jaar oud. Ik ben een enorme dierenliefhebber en ben mijn hele leven opgegroeid met dieren. Op dit moment heb ik dan zelf ook 2 hele mooie, lieve Maine Coon katers waar ik enorm trots op ben. Ik vind het heerlijk om met dieren bezig te zijn en hen dan ook te verzorgen. Ik ben erg flexibel en zal dan ook proberen, wanneer nodig, u te helpen. Ik hoop dat we iets voor elkaar kunnen betekenen en ik uw lieve diertjes mag vertroetelen!
Weronika, een gastgezin voor een hond in Spijkenisse

Beste dierhulpzoekende, Ik ben een meid van 17 jaar oud bijna 18 jaar oud over 2 maanden. Ik zoek naar een leuke baan en het werken met dieren lijkt me een hele leuke baan. Ik heb zelf al vaak op dieren moeten letten zoals op : katten, honden, schildpadden en vogels. Ik zou u zeker niet teleurstellen maar juist dat u erg blij bent met mij als helpende.
Caitlin, promenade chien - 3200 Spijkenisse

hallo, ben caitlin , 18 jaar. heb veel ervaring met dieren, zelf opgegroeit met honden en nog meer dieren, was altijd druk bezig met me hond (zoals uitlaten en touwtje trekken) en me konijnen (ze kammen en verschonen). heb ervaring met veel dieren zoals: paarden honden katten konijnen vissen fretjes cavia's en nog meer. voor meer informatie kunt u me altijd bereiken. mv.g. caitlin
Kirsten, promenade chien - 3200 Spijkenisse

Hallo, Mijn naam is Kirsten . Wanneer u naar u werk bent zou ik het leuk vinden om op uw hond te passen of hem uit te laten. Ik doe dit ook bij de hond van mijn broer en buurvrouw. Ik vind het heerlijk om stukjes te wandelen met de hond.
Danielle, promenade chien in Spijkenisse

Ik ben Danielle , 16 jaar oud en ik woon in Spijkenisse. Ik ben opgegroeid met 3 honden en ik heb op dit moment een kat. Hiervoor heb ik ook een konijntje gehad. Ik vind met dieren werken en samen zijn met dieren super leuk en heb er ook helemaal geen problemen mee om met een dier te lopen als het iets minder lekker weer is. Ik ben niet snel bang voor dieren dus elk soort is welkom!
Demi, promenade chien - 3200 Spijkenisse

Beste verzorgers, Mijn naam is Demi en ik ben 21 jaar. Ik ben net afgestudeerd en zou nu graag wat bij willen verdienen. Ik vind het leuk om op honden/katten te passen of om de honden uit te laten. Ik heb zelf 20 jaar katten gehad en ik heb nu ook sinds 2.5 jaar 2 eigen honden (amerikaanse staffords). Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dit graag. Ik hoop snel van u te horen! Met vriendelijke groet, Demi
Melissa, promeneur chien in Spijkenisse

hallo, ik ben melissa en ik ben 18 jaar oud. ik heb zelf geen huisdieren (helaas), vroeger heb ik 6 honden gehad en 2 katten. Mijn familie heeft wel veel dieren ik ga ook vaak naar hun toe om even lekker met ze te knuffelen of uit te laten. Ik heb een half jaartje paardrijden gedaan en af en toe verzorg ik het paard van mijn tante nog.

Haai ik ben Amber en ik ben 17 jaar. Naast het oppassen op kinderen vind ik dieren ook heel leuk. Zelf heb ik 2 honden en 2 katten gehad en een eigen paard. Dus heeft u iemand nodig voor uw hond uit te laten of uw paard te verzorgen enz dan bent u aan het goede adres . Groetjed Amber

? Zelf heb ik een jack russel van 3, 5 en een kat van 9 maanden.