Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, visite, famille d'accueil, pension canine dans le 0532 Stede Broec

Stede Broec, voornaamste steden :

Garde d'animaux Bovenkarspel
Garde d'animaux Grootebroek
Garde d'animaux Lutjebroek
Irene, promenade chien - 1613 Grootebroek

Geachte mevrouw/meneer, Mijn naam is Irene , ik ben 24 jaar. Zelf heb ik een kat, Pinky. Zij is 12 jaar oud en een echte schat. Mijn twee zussen hebben ook dieren waar ik regelmatig op pas. Bailey is een Boerenfox die ik twee à drie ...
Gwenn, promeneur chien in Bovenkarspel

Hallo ! Mijn naam is Gwendolyn Smit, maar iedereen noemt me Gwenn ! Ik ben 17 jaar oud en ben een dierenliefhebber. Zelf heb ik een grote hond en dus veel ervaring met uitlaten van, wassen, voeren en noem maar op. Ook heb ik twee k...
Yarno, promenade chien in Stede Broec

Hoi ik ben Yarno en ik kan in het weekend langs komen om uw huisdie r te verwelkomen
Julia, promeneur chien in Grootebroek

Ik ben Julia 17 jaar. Wij hebben zelf ene hond en katten! Ik heb op een groeneschool gezeten waar we ook t vak dier hadden heb daar ook veel van geleerd!
Kelly, promenade chien - 1611 Bovenkarspel

Momenteel bezig met het afronden van mijn studie sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben gek op dieren en loop dan ook graag met mijn eigen hond of knuffel met de kat.

Ik ben Doron ik ben 18 jaar en woon in grootsbroek ik zou het leuk vinden om op dieren te passen of te verzorgen ik heb zelf een hond en katten dus heb veel ervaring ook heb ik een tijdje een dieren opleiding gevolgd.