Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Uithoorn

Uithoorn, les principales villes

Garde d'animaux De Kwakel
Daniele Alves, hondenopvang in Uithoorn

Ik hou van dieren. Ik heb zelf een lieve maltezer hond (9 jaar oud) en 7 cavia's. Ik pas graag op uw dieren! < 3
Fleur, promenade chien - 1423 Uithoorn

Hoi ik ben Fleur en ik ben 14 jaar. Ik zit in de 3e klas op het Alkwin Kollege. Naast dat ik het super leuk vind om voor kinderen en oudere mensen te zorgen, vind ik het ook leuk om voor honden te zorgen! Wij thuis hadden een hond maar die is helaas op 15 jarige leeftijd overleden. Nu is de hond van de buren regelmatig bij ons! Ik zou graag op uw hond willen passen :)
Jane, promenade chien in Uithoorn 1422

mijn naam is jane ik ben 18 jaar ik heb vanaf mijn 12 tot mijn 15e in een dierenhotel gewerkt. hier was ik verantwoordelijk voor het verzorgen van de katten en honden. ik moest de honden wassen uitlaten eten geven etc. ik heb zelf een kat. ook heb ik af een toe een oppas hond gehad. ik heb dit werk altijd met veel plezier gedaan en ben daarom nu weer opzoek naar parttime oppas werk. het lijkt me leuk om een persoonlijk gesprek te hebben om de dieren ook te leren kennen

Ik ben Esmee, 20 jaar en ik ben studente. Ik houd erg van honden, maar woon nog thuis en kan dus op dit moment zelf geen hond nemen. Daarom lijkt het me erg leuk om ze uit te laten of ze op te komen zoeken, zodat ik toch de gezelligheid van een hond kan ervaren en wellicht kan oefenen voor als ik later zelf een hond neem. Ik kan soms wel een beetje bang zijn voor erg grote (waak)honden :)
Sandra, promeneur chien - 1423 Uithoorn

Hoi ik ben Sandra Oost 22 jaar ik woon in Uithoorn. Ik had zelf 3 katten gehad en een eigen paard, ik had ook 3 dagen een oppas hond gehad wat ik elke dag uit liet. Ik vind dieren erg leuk.