Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Venlo

Venlo, les principales villes

Garde d'animaux Tegelen
Garde d'animaux Belfeld

Ik ben een nette studente en ik hou van kinderen en huisdieren. Ik ben zorgzaam en ik kan goed met huisdieren opschieten. Ik hou van lange wandelingen met honden maken, maar ik geef alles huisdieren ook graag veel aandacht. Het zal ze nooit aan liefde ontbreken! Ik ben heek geduldig en als een huisdier mij niet meteen mag, dan zal ik voorzichtig een band met het beestje proberen op te bouwen. Ik ben eerlijk en betrouwbaar!
Gianita, een gastgezin voor een hond in Venlo

Hallo Ik ben Anggie en graag met dieren om te zorgen geen probleem met honden samen lopen spellen met katten of knaagdieren.
Simone, een gastgezin voor een hond in Venlo 5928

Ik ben Simone , 23 jaar en woonachtig in Venlo. ik help u graag om uw dieren te verzorgen, of in huis te nemen wanneer dit nodig is.

Mijn naam is Dewi , ik ben 20 jaar oud. Dieren vind ik hartstikke leuk! Ik heb zelf 2 honden, en 2 ratjes, ze zijn allemaal heel vriendelijk! Ik heb al best veel andere huisdieren gehad, zoals vogels, een cavia, en hamsters. Ook heb ik ervaring met katten. Ik ben een echte dierenvriend(in). Ik wandel graag met mijn honden, vaak wandel ik 30 minuten tot een uur per dag, maar ik vind het niet erg om langere wandelingen te maken. Ook haal ik mijn 2 ratjes vaak uit de kooi, om te spelen. Ze ...
Shenna, promenade chien in Venlo

Mijn naam is Shenna en ik ben een echte dierenliefhebber. Ik heb zelf thuis 3 katten, 2 honden en een konijn. Mocht u iemand nodig hebben om op uw huisdier te passen, of te verzorgen, dan bent u bij mij aan het juiste adres!
Eline, een gastgezin voor een hond - 5912 Venlo

ik vind dieren heel erg leuk. Ik verzorg ze graag. Heeft u een dier waarvoor u hulp nodig heeft. laat het gerust weten. Ik woon momenteel in een appartement maar ben binnen 5 minuten in het bos indien u huisdier uitgelaten moet worden.

Mijn naam is Esra en ik ben bijna 16 jaar oud. Ik heb al best veel ervaring met dieren, zelf heb ik moeten zorgen voor mijn konijnen, katten, vissen en vogels. Zelf kan ik thuis geen dieren meer hebben omdat mijn vader astma heeft, maar omdat ik veel liefde voor dieren heb wil ik nog steeds met dieren kunnen omgaan.

Hoi Ik Ben Colette Ik wandel graag met honden. Ik heb zelf nu een amerikaanse bully pup. Ik wil mensen helpen die geen tijd hebben om met hun hond te wandelen.

ik heb zelf ook altijd huisdieren gehad. en pas vaak op huisdieren van familieleden enzovoort.