Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Vlaardingen

Vlaardingen, les principales villes

Sharifa, promeneur chien in Vlaardingen 3130

Beste baasjes, Mijn naam is Sharifa en ik ben 19 jaar en woon in Vlaardingen west . Ik heb veel ervaring met dieren ik heb zelf ook al jaren huisdieren . Ik heb zelf thuis twee honden twee katten en een konijn . En ik heb ervaring met meer verschillende dieren zoals honden , katten , knaagdieren , paarden en vissen . Ik vind het belangrijk dat alle dieren goed verzorgt worden en daarmee bedoel ik natuurlijk de voeding maar zeker ook niet te vergeten de liefde , huisdieren zijn onze ech...
Fabienne, promenade chien - 3130 Vlaardingen

Ik vind dieren geweldig! Lekker met de hond buiten ravotten en te wandelen heerlijk vind het zelf ook fijn om in de buiten lucht te zijn ik heb zelf een herdershond en kan uren wandelen. Katten vind ik ook super leuk heel lang katten gehad.
Dascha, promenade chien in Vlaardingen 3130

Beste baasjes , Mijn naam is Dascha , Ik ben 17 jaar oud . Ik hou super veel van alle dieren. Heb zelf ook erg veel dieren gehad . Momenteel alleen een hond en een kat. Zou het super leuk vinden om andere diertjes gezelschap te houden door lekker te gaan wandellen of liefde te geven . Zoals ik dat ook doe bij me eigen diertjes . mvg !
Jasmine, promenade chien in Vlaardingen 3130

Ik ben Jasmine, ik ben 16 jaar en op mijn vorige school heb ik dierverzorging gehad. Hier heb ik leren omgaan met dieren etc. Zelf heb ik een kat, ik heb een baardagaam (reptiel) gehad.

Ik ben 17 jaar en hou van dieren . Hierdoor wil ik graag op uw huisdieren passen

ik vind het heerlijk om met honden grote wandelingen te maken