Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Zwaagdijk

Wervershoof, les principales villes

Garde d'animaux Wervershoof
Irene, promenade chien - 1613 Grootebroek

Geachte mevrouw/meneer, Mijn naam is Irene , ik ben 24 jaar. Zelf heb ik een kat, Pinky. Zij is 12 jaar oud en een echte schat. Mijn twee zussen hebben ook dieren waar ik regelmatig op pas. Bailey is een Boerenfox die ik twee à drie dagen in de week uitlaat. Dit doe ik graag, vanwege de energie die zij met zich mee draagt. Ik word vrolijk van haar energie. Balthazar en Lucifer zijn beide Main Coon. Het oppassen op deze twee bijzondere katten was uitdagend vanwege de kattenkwaad, maar daar...
Kikki, hondenopvang - 1689 Zwaag

Hallo, Ik ben kikki 20 jaar oud, eigenlijk een echte kindervriend maar ook een grote dierenvriend. Ik geef veel om dieren en heb thuis dan ook een hele dierentuin van honden tot paarden. Voor spinnen enzovoorts ben ik helaas bang, ik ben meer van de knuffeldiertjes. Ik pas wel eens op de honden van mijn zus, dat is dan ook de enigste ervaring die ik heb op mijn eigen dieren thuis na. Ik ben eigenlijk gewoon hard opzoek naar een leuk bijbaantje als oppasser, heb dan ook een adverte...
Veronique, promenade chien - 1679 Midwoud

*Alleen 's avonds beschikbaar i.v.m werk.* Mijn naam is Veronique en ik ben 21 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Midwoud. Ik heb een baan bij de Hennes&Mauritz in Heerhugowaard en werk daar vaak 4 dagen in de week (vrijdag/zaterdag vast). Graag wil ik naast deze baan een bijbaan/avondbaan om extra te verdienen. Ik heb zelf 15 jaar een hondje gehad die ik elke dag met veel liefde verzorgde. Nu heb ik een kater van 3 jaar die ik (natuurlijk ;)) met veel liefde verzorg. Zoekt u i...
Natasja, promenade chien in Zwaag

Mijn naam is Natasja , woon samen met mijn vrouw in Zwaag (gemeente Hoorn). Ik ben 38 jaar. Vanaf mijn geboorte weet ik niet beter dan dat er dieren in huis zijn. Wij hebben zelf altijd honden, katten, vogels, knaagdieren en vissen gehad. Ook nu zijn wij in het bezit van vijf katten. Het verzorgen van dieren is er bij mij dus met de paplepel ingegoten. Ik ben lief, zorgzaam en geduldig met dieren. Uw dieren zullen zich bij mij zeker op hun gemak voelen.
Cristinne, een gastgezin voor een hond in Midwoud

Goedemiddag, ik ben cristinne een vrouw van 55 . Ik woon samen met de honden , katten en papegaai in Midwoud. Ik ben regelmatig bij me vriend die ook een kat een hond en ratje heeft een echte beestenboel dus. Ik heb veel ervaring in het oppassen met dieren.Heb regelmatig loge in huis . an pas ook regelmatig op katten en knaagdieren. Niet alleen tijdens vakantie maar ook op onverwachte momenten , of weekendjes weg is geen probleem. In overleg is er veel mogelijk.
Desiree, promeneur chien in Oosterblokker 1696

Mijn grootst hobby is wandelen en spelenderwijs met de honden bezig zijn. Zelf heb ik 2 honden en 3 katten. Heel gezellig!
Margreet, promeneur chien in Hoogkarspel

Zelf hebben wij een Bordercollie, 3 katten, 3 konijnen en 3 cavia's
Lois, promeneur chien - 1688 Nibbixwoud

Ik ben dol op dieren. Ik heb zelf altijd honden gehad en heb nu ook twee super lieve honden. Ook heb ik vogels. Verder heb ik een kat gehad, konijnen, ratten en vissen. Ik vind eigenlijk alle dieren leuk en zou u graag willen helpen wanneer u even geen tijd heeft voor uw huisdier, want aandacht is het aller belangrijkste voor een dier.
Julia, promeneur chien in Grootebroek

Ik ben Julia 17 jaar. Wij hebben zelf ene hond en katten! Ik heb op een groeneschool gezeten waar we ook t vak dier hadden heb daar ook veel van geleerd!
Marcel, hondenopvang in Midwoud

Marcel 48\191\78. Heb vroeger kat gehad, maar nu geen dieren meer. Woon op een bovenverdieping(één trap op)

Hoi! Mijn naam is Jessica en ben 17 jaar. Ik vind het leuk om op dieren te passen of even een rondje te lopen. Ik heb al mijn hele leven honden en katten dus heb daar veel ervaring mee. Ik werk ook als een tijdje in een dieren winkel met knaagdieren dus heb daar inmiddels ook ervaring mee. Bij vragen stuur me dan gerust een berichtje.

Ik ben Doron ik ben 18 jaar en woon in grootsbroek ik zou het leuk vinden om op dieren te passen of te verzorgen ik heb zelf een hond en katten dus heb veel ervaring ook heb ik een tijdje een dieren opleiding gevolgd.

Steden in de buurt :