La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben bijna 15 en zit in 3gym. Ik vind het leuk om bijles te geven, maar zit nu met maar een leerling. Ik geef pianoles tot een redelijk niveau, en kan bijles geven in alle vakken op hoog niveau behalve Duits en Grieks, dat liever niet hoger als tweede klas niveau. Ook kan ik leren koken, zelf kook ik al sinds 11 jaar een paar keer in de week het avond eten. De bijles kan niet bij mij thuis, dus ik kom aan huis, mits je niet te ver weg woont.

Ik ben een beginnende leraar dus is mijn prijs nog niet gek hoog. Zoals het hoort vind ik. Ik ben een jonge vol goeie ideeën kan buiten het leren van bepaalde dingen u ook helpen met al mijn passie.

Door mijn stages in de afgelopen 2 jaar heb ik veel geleerd over de manier van lesgeven en het uitleggen van sommen. Dit kan ik dan ook goed toepassen

Dag, Ik ben juf Daisy. Ik ben 37 jaar oud en 10 jaar geleden van de Pabo afgestudeerd in Eindhoven. Heeft uw kind een achterstand in rekenen of taal? Lukt het huiswerk niet helemaal? Dan kan ik u helpen. Ik geef namelijk graag bijles/huiswerkbegeleiding aan uw zoon of dochter. Dit kan bij mij aan huis, of bij u thuis in de huiselijke omgeving. Hieronder vind u mijn ervaringen: Mini CV: 2005 afgestudeerd aan de Pabo 2005-2008 invaljuf basisonderwijs 2008-2012 werkzaam in de ki...

als kunstenaar geef ik al jaren les aan kinderen en volwassen op het gebied van kunst en creativiteit. daarnaast is koken ook al jaren een gedreven hobby voor mij.

Mijn naam is Ans. ik heb een HBO docentenopleiding gevolgd op het gebied van beeldende vormgeving en kunst. Ik heb onlangs in een gezin huiswerkbegeleiding gegeven aan 2 scholieren, niveau basisschool en middelbaar onderwijs. Vakgebieden waarin ik kan lesgeven; Nederlands, Engels, Aardrijkskunde, Geschiedenis e.a. Ik ben zeer bekwaam in het overbrengen van de lesstof. Ik schep snel een vertrouwensband met de scholieren, kan ze goed motiveren. Ik volg een strikte planning, werk erg gestruct...

Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Mijn hobby is dansen. Ik heb les gegeven op een school voor speciaal onderwijs (4 tot 8 jaar). Neemt u gerust contact, zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte manier die voldoet aan uw wensen en behoeften.

Goirle, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: