La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben zelf erg creatief en vind het super leuk om anderen daar les in te geven. Ook kan ik goed leren qua talen en informatica en vind dat ook leuk om andere mensen daarmee te kunnen helpen.

Mijn naam is Ellen en ik ben 24 jaar oud. Ik heb net mijn studie afgerond als creatief therapeut en heb daarvoor grafisch vormgeving gedaan. Ik ben er creatief en wil graag andere ook wat bij brengen. Ik ben geen docent en heb daarvoor geen opleiding gevolgd, ben gewoon een persoon die mensen wat nieuwe dingen wilt leren.

In het geven van dansles heb ik enige ervaring met verschillende leeftijden. Van 4 t/m 12 jaar. Verschillende stijlen maar mijn voorkeur gaat uit naar ballet, jazz en moderne dans. Dit zijn ook de stijlen die ik het beste kan.

Hallo, Ik ben docent in Beeldende kunst & Vormgeving. Afgestudeerd in 2014, maar geef al een paar jaar les in diverse scholen: van basisschool tot en met mbo, van Basis-VMBO tot atheneum, en aan leerlingen met een speciale hulpvraag. Vakken waar ik les in heb gegeven zijn: CKV, Beeldende Vorming, tekenen, schilderen, vormgeving, Commercieel Design en typografie. Daarnaast ben ik sterk in wiskunde en leer ik snel bij, dus mocht je bijles willen hebben, sta ik voor je klaar!

Boarnsterhim, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: