La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Naast het studentenleven ben ik op zoek naar een baantje waarbij ik anderen kan helpen. Ik kan bijvoorbeeld helpen met het maken van planningen, het maken van samenvatting (hoe moet je leren) of het geven van bijles. Ik heb een vwo-diploma met de vakken wiskunde B, natuurkunde, scheikunde, biologie, economie, frans, engels, nederlands.

Hallo, ik ben Sterre Jasmijn, momenteel studeer ik aan het sintlucas in Boxtel aan de richting; stand, winkel & decorbouw. Mijn hobby's zijn creatieve bezigheden, kunstgeschiedenis en fotografie.

Hoi, Heeft u kind moeite met sommige vakken op de basisschool of middelbare school kan ik uw kind met bepaalde vakken helpen, zoals rekenen en maatschappij, bij schijfopdrachten zou ik ook uitstekend kunnen helpen

Mijn naam is Ans. ik heb een HBO docentenopleiding gevolgd op het gebied van beeldende vormgeving en kunst. Ik heb onlangs in een gezin huiswerkbegeleiding gegeven aan 2 scholieren, niveau basisschool en middelbaar onderwijs. Vakgebieden waarin ik kan lesgeven; Nederlands, Engels, Aardrijkskunde, Geschiedenis e.a. Ik ben zeer bekwaam in het overbrengen van de lesstof. Ik schep snel een vertrouwensband met de scholieren, kan ze goed motiveren. Ik volg een strikte planning, werk erg gestruct...

Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Mijn hobby is dansen. Ik heb les gegeven op een school voor speciaal onderwijs (4 tot 8 jaar). Neemt u gerust contact, zodat we samen kunnen kijken naar een geschikte manier die voldoet aan uw wensen en behoeften.

's-Hertogenbosch, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: