Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Ammerstol

Bergambacht, les principales villes

Auxiliaire de vie Berkenwoude
Auxiliaire de vie Bergambacht
Ashley, hulp aan huis - 2800 Gouda

Hallo, ' mijn naam is ashley bont en ik ben 16 jaar. Ik woon in Gouda en doe de oplelding dierverzorgster niveau3. Ik heb mijn moeder vaak geholpen in de kapsalon van een verpleeghuis. Het werk met de ouderen vond ik er leuk omdat je de mensen echt een plezier doet en ze genieten er ook heel erg van. Daarom vind ik het werk ook zo leuk en wil ik graag met de ouderen gaan werken. Voor vragen of interesse stuur mij dan een berichtje :)
Elise, hulp aan huis - 2964 Groot-ammers

Het lijkt me erg fijn om ouderen te kunnen helpen met kleine dingen die wat lastig worden. Boodschappen doen, ze gezelschap houden ect. Ik ben een vrolijk en rustig persoon, 19jaar oud en ik sta altijd open om hulp te bieden!
Cady, verpleegkundige thuiszorg in Gouda 2800

Goede dag, Mijn naam is Cady ben 22 jaar oud en woon samen met mijn vriend en zoontje van 6 maanden in Gouda. Ik heb de opleiding verpleegkunde gedaan en heb veel stages gelopen in o.a. de thuiszorg, verpleeghuizen en in het ziekenhuis. Ik ben echt een gezelligheidsmens en hou van een praatje! Ook vind ik het erg fijn om 'zorgvragers' te helpen en ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden! Ik beschik over veel tijd, veel ervaring, humor, veel zorgzaamheid en een onwijs groot hart voor de...
Anja, thuishulp voor ouderen - 2957 Nieuw-lekkerland

Graag wil ik dat er meer tijd en aandacht is voor oudere mensen. Als ik hierbij kan helpen dan doe ik dat graag.
Eveline, hulp aan huis - 2800 Gouda

Beste mensen, Ik ben Eveline Hsar-Krins en ben 21 jaar en woon in Gouda. Drie jaar lang heb ik in een zorgcentrum gewerkt met ouderen, ik heb voor hen boodschappen gehaald, eten klaar gemaakt, geholpen met eten geven en hun kamer schoon gemaakt. Ook ben ik soms mantelverzorger van mijn oma. Met die ervaring zou ik nu ook heel graag bij mensen huis aan de slag willen gaan. Bij iemand helpen en/of een gezellig babbeltje vind ik erg leuk! Ik hoop bij u aan de slag te kunnen! Groetjes...
Esmee, thuishulp voor ouderen in Gouda

Mijn naam is Esmée Brem en ik ben 20 jaar oud. Ik ben bereid om ouderen te helpen met bijvoorbeeld het diner. Je hoort steeds meer dat veel ouderen alleen zijn en daar wil ik voor zover ik kan verandering in brengen. Wandelen, praten en spelletjes doen vind ik erg leuk. Mijn ervaring is minimaal maar ben altijd bereid om mijn ervaringen te optimaliseren.
Lianne, hulp aan huis in Nieuw-lekkerland 2957

Hallo! Ik ben Lianne van der Vorm, Ik ben 25 jaar. Een gezellige meid die heel graag tijd vrij maakt voor de oudere mens. Ik hou van gezelligheid en een kopje thee. Maar ook voor huishoudelijk werk en andere praktische zaken draai ik mijn hand niet om. Ik heb een aantal jaar in de thuiszorg gezeten als interieur verzorgster. Het lijkt mij erg leuk om u een handje te komen helpen! Ik hoor het graag! Groetjes Lianne

Als u hulp nodig heeft bij het huishouden boodschappen etc. Wil ik dat met alle liefde en plezier voor u doen. Vind het altijd gezellig en leuk om nieuwe mensen te leren kennen die ik kan helpen.

Ik ben een vrolijk hardwerkende jonge vrouw van 29 jaar. Ik zou u graag willen helpen. Ik kan van alles. Heb zo'n 14 jaar ervaring.

Steden in de buurt :