Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Bruinisse

Schouwen-Duiveland, les principales villes

Auxiliaire de vie Renesse
Auxiliaire de vie Scharendijke
Joëlle, thuishulp voor ouderen - 3245 Sommelsdijk

Mijn naam is Joëlle en ik ben 20 jaar oud. Ik doe de opleiding pedagogiek in Rotterdam. Ik zou graag ouderen willen helpen en gezelschap willen houden. Ik kan huishoudelijke taken doen en gezellig een 'bakkie' komen doen of een wandeling te maken. ook zouden we altijd een afspraak kunnen maken om te kijken of het klikt!
Nikola, hulp aan huis in Scherpenisse

My name is Nikola , I have a 3 year old son , 23 years old. I live in Scherpenisse . Do not speak Dutch but still very wants to learn , speaking in Polish and English quite wel. I will be happy to help you. I can cleaning, cook, help in feeding . Please contact with me call or send email . May be an hour to discuss . I very like to work and I don't scare any work . ; - ) .
Chantal, thuishulp voor ouderen - 3249 Herkingen

Mijn naam is Chantal en ik ben bijna 17 jaar oud. Ik doe de opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang. Ik vind het heerlijk en interessant om met kinderen te werken maar ik heb het ook altijd een leuk idee gevonden om de ouderen te helpen. Ik ben erg sociaal, gezellig en behulpzaam. Ik kan gezelschap bieden door middel van lezen, praten, spelletjes of zelfs kleine uitjes. Ook kan ik helpen bij het schoonmaken of het voeren. Ik vind het ook geen enkel probleem om boodschappen te halen.

Ik ben Maryam en ik ben 16 jaar. Hoewel ik nog jong ben, heb ik veel ervaring met huishoudelijke dingen zoals strijken, afwassen, stofzuigen, boodschappen. Ik kom uit een grote gezin dus ik moet thuis best wel vaak helpen. Maar ik kan u ook gezelschap houden, bijvoorbeeld samen wandelen, kaarten of gewoon gezellig koffie drinken. Ik ben heel erg vriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Ik vind het ook leuk om voor mensen te zorgen. Daarom schrijf ik me in. Voor meer informatie kunt u contact m...
Corliene, hulp aan huis - 4696 Stavenisse

Ik ben Corliene, 26. Zou graag een helpende hand bieden voor ouderen, heb ruim 5 jaar werkervaring met ouderen. Ik kan het huishouden doen, eten koken, helpen met het eten.

Geen ervaring, maar wel bereid om te leren.

Hallo, ik ben Nathalie en ik ben 18 jaar oud. Ik ben bijna klaar met de opleiding helpende zorg & welzijn niveau 2. Ik heb hierdoor veel ervaring opgedaan en zou daarom graag een handje willen helpen. Natuurlijk is het ook fijn dat ik hier door nog meer ervaring op zal doen wat mij erg leuk lijkt. Dus bent u op zoek, neem dan contact met mij op.