Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à De Zilk

Noordwijkerhout, les principales villes

Auxiliaire de vie Noordwijkerhout
Margareth, thuishulp voor ouderen in De zilk

Beste Mensen, Mijn naam is Margareth . Ik ben sociaal, behulpzaam, loyaal, invoelend en veelzijdig. Kortom een echt mensen mens die ervan houdt om voor mensen te zorgen Ik ben organisatietalent, creatief, en heb levenservaring. Ik ben jarenlang mantelzorger geweest en alfa hulp. Ik kan veel hulp bieden op allerlei vlak, zoals huishouding, tuin, gespreksvoering , koken, chaufeuren, schoonmaken, lichte administratie en schoonmaken. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring. Ook heb ik veel ...
Stephanie, thuishulp voor ouderen in Voorhout 2215

Ik heb ervaring in thuishulp A bij Valent (Marente) Ben momenteel niet meer werkzaam inde zorgsector maar in het toerisme, inmiddels alweer 9 jaar. Echter wil ik graag naast mijn fulltime baan hulp bieden aan wie het nodig heeft en mijn gezelschap kan gebruiken.
Lucia, thuishulp voor ouderen in Noordwijk aan zee

Ik ben een vrolijk meisje van 16 jaar en zit in 5VWO. Ik hou erg van creatief bezig zijn, koken, fotograferen en meer. Ik heb vorig jaar voor school 'stage' moeten doen en bij een zorgcentrum vrijwilligerswerk gedaan. Ik vond het erg leuk om te doen en vind het heel leuk om mensen gezelschap te houden en blij te maken. Naast mijn stage ging ik vaak mijn overgrootouders een bezoekje brengen, maar verder heb ik nog geen ervaring. Ik zou het erg leuk vinden om af en toe bij u op bezoek te kom...
Nathalie, hulp aan huis in Lisse

Bij mijn eigen oma kom ik ook wel eens langs om haar wat uit handen te nemen en een boodschap te doen. Ik vind het gezellig om een praatje te maken en te helpen waar nodig.
Nancy, thuishulp voor ouderen - 2377 Oude wetering

Ik heb ervaring in de ouderenzorg, ik deed voordat ik gastouder werd bij ouderen schoonmaken enz.
Quinty, hulp aan huis - 2160 Lisse

Mijn naam is Quinty en ik ben 17 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening op het ROC in Leiden. Zelf woon ik in Lisse. Ik kan ouderen hulp aanbieden bij het schoonmaken in huis, koken, boodschappen doen maar ook wil ik gezelschap bieden voor de ouderen die daar behoefte aan hebben.
Stéphanie, hulp aan huis in Noordwijk binnen

Ik werk al op vrijwillige basis in de zorg, graag zou ik dit uitbreiden. Ik help graag met de boodschappen en andere kleine huishoudelijke taken. Als huisvrouw heb ik genoeg ervaring.

ik hou graag de ouders help ik heb ervaring met mij oma en fader ik kan goed contact met hun en goed zorg

graag wil ik met mensen omgaan die een steuntje in de rug kunnen gebruiken ik kan goed luisteren naar uw verhaal dit heb ik ervaren bij oudere mensen via de thuiszorg in noordwijk.

hoi ik ben Lisa ik woon in Lisse en ben 23. ik hou van de natuur en bakken. ik hou der van om mensen te helpen en verzorgen. ben heel spontaan en netjes. MVG Lisa

Steden in de buurt :