Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Delfgauw

Pijnacker-Nootdorp, les principales villes

Auxiliaire de vie Pijnacker
Auxiliaire de vie Nootdorp
Denise, thuiszorg - 3130 Vlaardingen

Mijn naam is Denise . Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Vlaardingen. Ik volg de opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg, waar ik in oktober afstudeer. Ik loop inmiddels nu 3 jaar stage bij Ipse de Bruggen, een instellingen voor oudere mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Sinds 2 jaar ben ik hier ook werkzaam met een jaarcontract, welke in juli helaas afloopt en geen vast contract gegeven kan worden. Bij deze instelling heb ik een reanimatiecursus gedaan, ik heb ...
Jessica, thuishulp voor ouderen - 2678 De lier

Ik ben Jessica . Ik ben 17 jaar oud en woon in De Lier. Ik ben een student en zit in mijn eerste jaar van de opleiding Sport en Bewegen. Met deze opleiding wil ik bereiken om mensen met een lichamelijke beperking of ouderdom te helpen in het dagelijks leven. Ik heb 3 jaar lang m'n overgroot opa en oma geholpen in huis. Ik heb hier veel ervaring van op gedaan. Ik heb respect voor ouderen en behandel ze daarom ook met respect, gezelligheid en veel zorg.
Fabienne, thuiszorg in Vlaardingen

Ik ben verzorgende in opleiding. Ik wil graag mensen helpen die het zelf niet helemaal meer kunnen. Of bent u opzoek naar een kwebbelkous en even wil kletsen heel de zaterdag nou hier ben ik! Ik geniet elke keer maar weer van mensen die mij dankbaar zijn vind het ook super fijn als ik mensen kan helpen.
Dascha, hulp aan huis in Vlaardingen 3130

Beste mensen, Mijn naam is Dascha , Ik ben 17 jaar oud . Zou graag iemand gezelschap willen houden door lekker te gaan wandelen, kletsen . en hulp te bieden in het huishouden zoals schoonmaken, en de was doen. En met de boodschappen doen. Mvg !
Sharon, thuishulp voor ouderen - 2678 De lier

Ik ben Sharon , 19 jaar en ben dit jaar begonnen in mijn 1e jaar van de opleiding Psychologie aan de Universiteit van Leiden en ben bereid te helpen!
Jasmine, thuishulp voor ouderen - 3130 Vlaardingen

Ik heb stage gelopen bij een dagbehandeling PG. Dit houdt in dat ik oudere mensen (begin dementerend) heb zien te vermaken en de dag zien te doorkomen.

Mijn naam is karin v steekelenburg, 54 jaar getrouwd heb 3 kinderen uit huis wonend en 1 kleinkind ik woon in kwintsheul mijn man is kweker van beroep, laatste 2 jaar gewerkt als huiskamerassistente op pg afdeling bij demente oudere..

sinds 1996 gediplomeerd ziekenverzorgende altijd gewerkt momenteel werkzaam in frankeland vast contract op somatische afdeling maar ook psycho geriatrie heb ik ervaring mee en ik heb een certificaat behaald voor levensgerichte zorg in driemaasstede

Steden in de buurt :