Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Gouda

Gouda, les principales villes

Ashley, hulp aan huis - 2800 Gouda

Hallo, ' mijn naam is ashley bont en ik ben 16 jaar. Ik woon in Gouda en doe de oplelding dierverzorgster niveau3. Ik heb mijn moeder vaak geholpen in de kapsalon van een verpleeghuis. Het werk met de ouderen vond ik er leuk omdat je de mensen echt een plezier doet en ze genieten er ook heel erg van. Daarom vind ik het werk ook zo leuk en wil ik graag met de ouderen gaan werken. Voor vragen of interesse stuur mij dan een berichtje :)
Cady, verpleegkundige thuiszorg in Gouda 2800

Goede dag, Mijn naam is Cady ben 22 jaar oud en woon samen met mijn vriend en zoontje van 6 maanden in Gouda. Ik heb de opleiding verpleegkunde gedaan en heb veel stages gelopen in o.a. de thuiszorg, verpleeghuizen en in het ziekenhuis. Ik ben echt een gezelligheidsmens en hou van een praatje! Ook vind ik het erg fijn om 'zorgvragers' te helpen en ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden! Ik beschik over veel tijd, veel ervaring, humor, veel zorgzaamheid en een onwijs groot hart voor de...
Eveline, hulp aan huis - 2800 Gouda

Beste mensen, Ik ben Eveline Hsar-Krins en ben 21 jaar en woon in Gouda. Drie jaar lang heb ik in een zorgcentrum gewerkt met ouderen, ik heb voor hen boodschappen gehaald, eten klaar gemaakt, geholpen met eten geven en hun kamer schoon gemaakt. Ook ben ik soms mantelverzorger van mijn oma. Met die ervaring zou ik nu ook heel graag bij mensen huis aan de slag willen gaan. Bij iemand helpen en/of een gezellig babbeltje vind ik erg leuk! Ik hoop bij u aan de slag te kunnen! Groetjes...
Esmee, thuishulp voor ouderen in Gouda

Mijn naam is Esmée Brem en ik ben 20 jaar oud. Ik ben bereid om ouderen te helpen met bijvoorbeeld het diner. Je hoort steeds meer dat veel ouderen alleen zijn en daar wil ik voor zover ik kan verandering in brengen. Wandelen, praten en spelletjes doen vind ik erg leuk. Mijn ervaring is minimaal maar ben altijd bereid om mijn ervaringen te optimaliseren.

Als u hulp nodig heeft bij het huishouden boodschappen etc. Wil ik dat met alle liefde en plezier voor u doen. Vind het altijd gezellig en leuk om nieuwe mensen te leren kennen die ik kan helpen.