La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Celine Bodine opleiding Facilitair Medewerker Niveau 2 gevolgd. stage gelopen in buitenzorg Zuid Scharwoude en toen heb ik meegelopen met de gastvrouw en in de zorg

Hallo, ik ben Iris en ik ben 19 jaar. Ik help graag ouderen bij huishoudelijke taken en/of boodschappen doen. Ik maak graag tijd vrij om langs te komen voor een praatje en maak met liefde een kopje koffie of thee voor u klaar! Ik ben sociaal en betrouwbaar en heb altijd al graag ouderen willen helpen. Ik heb 3 maanden stage gelopen bij De Zonnebloem. Daarbij werkte ik als vrijwilliger met ouderen en maakte ik uitstapjes. Ik nam ze mee en duwde hun rolstoel en maakte een gezellig praatje met h...

Hallo! Mijn naam is Kelly , ben 20 jaar en kom uit Heemskerk. Hierbij bied ik mezelf aan als verzorgster voor de ouderen. Ik heb een kleine ervaring opgedaan in een buurtcentrum en bejaardentehuis. Daarbij heb ik in het restaurant gewerkt om eten voor te bereiden en te maken en ik heb de ouderen geholpen in het huishouden met kleine taken. De basis taken zoals stofzuigen, boodschappen doen, koken, ramen lappen, afstoffen, dweilen ect kan ik goed Verder vind ik het ook heel belangr...

Ik ben Babs en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in heiloo en ik ben in bezit van een auto. het geeft mij altijd een goed gevoel als andere mensen blij of tervreden zijn. Ik vind het daarom ook erg zieleg en pijnlijk om te zien dat er zoveel ouderen zijn die geen familie of vrienden meer hebben. Daarom zou ik graag willen helpen met huishoudelijke dingen of er alleen zijn voor de gezelligheid.

Ik ben Paula. Ik ben 14 jaar en zit in HAVO 4. Ik houd van koken en bereid graag verschillende gerechten. Ik vind het leuk om boodschappen te doen, en ik ben erg prijsbewust. Ik help graag bij het huishouden.

Mijn naam is Muriël en ik ben 18 jaar oud. Ik doe momenteel een mode opleiding en ik heb het er erg naar me zin! Ik zou graag mensen willen helpen want ik ben een zorgzaam persoon. Ik ben sociaal en een goede prater maar die ook van hard werken houd.

Ik wil graag een wending maken in mijn loopbaan. Niet meer fulltime achter de computer maar veel meer met mijn handen bezig zijn en werk doen waar je een voldaan gevoel van krijgt. Mensen helpen! U vind in mij een mensen-mens. Vriendelijk, vrolijk en niet bang om vieze handen te krijgen. Ik heb altijd een luisterend oor en ik ben behulpzaam.

Hallo ik ben Yvon, Ik ben opzoek naar een baantje waarbij ik iemand een dienst kan doen door bijv. de boodschappen te doen of te helpen in de huishouding. Zelf vind ik het leuk om met mijn oma gezellig even te zitten met een kopje te en een leuk gesprek aan te gaan. Ook vind ik het fijn om iemand een leuke dag te bezorgen.

Mijn naam Carline en ik ben 23 jaar. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. Daar heb ik de benodigde kennis en ervaring opgedaan om mij nu te kunnen aanbieden als hulp voor ouderen. Als ik mijzelf omschrijf ben ik een gedreven persoon dat graag bereid is een handje uit de mouwen te steken. Ik ben vriendelijk, geduldig en beschik over inlevingsvermogen. Vanwege de crisis zoek ik naast mij parttime baan bij de Jumbo iets wat meer aansluit bij mijn studie en uit...

Ik doe zelf zorg&welzijn en ik leer alles in wat te maken heeft met welzijn kind&jongeren en oudere. Ik wil later ook in de zorg werken of als docent, ik ben heel spontaan vind het leuk om een praatje te maken en klusjes te doen. Ik heb ook een halfjaar vrijwilligerswerk gedaan in een soort buurthuis voor oudere wat ik super leuk vond om te doen.

Beste, Zelf werk ik als gastvrouw in een verzorgingshuis. Naast mijn huidige werk heb ik nog wat tijd over om andere (ouderen) te helpen die dat nodig hebben. Ik weet hoe eenzaam sommige ouderen kunnen zijn en dat sommige ouderen nog veel zelf moeten doen, terwijl dit vaak niet tot moeizaam gaat. Het is fijn om dan te kunnen helpen en een luisterend oor te bieden.

Hoi ik ben Folmer en 14 jaar oud. Ik heb niet zoveel ervaring met helpen van ouderen maar dat zegt niet dat ik er niet goed in ben en dat ik het niet wil, ik vind het hartstikke leuk om met ouderen om te gaan en kan lekker met ze lachen. Dus als u iemand zoekt voor kleine klusjes en die energiek is dan moet u mij kiezen.

Zorgzame oude ex verpleegkundige studente aangeboden! Basisvaardigheden afgetekend en meerdere stages gelopen in ziekenhuizen/verpleeghuizen. Altijd in voor gezeldschap en hulp! Liefs!

Hey! Mijn naam is Eline, 18 jaar en ik zou u met liefde helpen met de kleine dingetjes in het doorgaande leven. De functie staat mij echt op het lijf geschreven want ik vind het fijn om mensen te helpen, zorgzaam en lief. Ik heb al een aantal jaren ervaring en blijf het werk hartstikke leuk vinden. Tevens ben ik ook representatief, out going en zelfstandig. Het lijkt mij een super leuke uitdaging om bij u in huis te helpen en dat zal ik ook met liefde doen! Denkt u dat wij een goede match zul...

Hallo Welkom, ik zal me even voorstellen. Ik ben Lisette 33 jaar en opzoek naar een nieuwe uitdaging. Van jongs af aan wilde ik al in de zorg werken en dat doe ik nu ook best een tijd.' Hier haal ik veel voldoening uit. Echter ben ik nu op zoek naar een nieuwe uitdaging die ik kan combineren met mijn gezin. Er zijn weinig dingen die ik vreemd vind en draai mijn hand er niet voor om ook verschillende werkzaamheden te doen. Met bedoeling tot persoonlijke of huishoudelijke verzorging.

Beste families, Bij deze wil ik mij in het kort voorstellen; mijn naam is Wiepke. Ik ben 52 jr., ben gelukkig getrouwd en wij hebben 3 kinderen; een van 18jr. , 16jr. en één van 13jr. Naast mijn gezin vind het leuk om andere mensen te ontmoeten. Dit geeft me energie en ik vind het leuk en verrijkend om andere gezichtpunten te leren kennen. Ik werk sinds een jaar bij maaltijdverzorging voor ouderen als bezorger, en ik zie dat ik vriendelijk en attend ben, de mensen vinden het fijn als ik ko...

Ik ben 55 jaar en moeder van 4 kinderen en 5 kleinkinderen Heb enige jaren als vrijwilliger bij een oudere organisatie gewerkt in purmerend. Ik deed daar licht huishoudelijk werk en boodschappen voor oudere mensen . Ook deed ik wel eens lichte werkzaamheden in de tuin voor ze. Verder werd er na gedane arbeid gezellig nog even een kopje koffie gedronken met de bejaarde zodat ze wat aanspraak hadden. Ik vond dit altijd erg dankbaar werk en kreeg er altijd een fijn gevoel van.

ik zorg zo'n beetje voor mijn oma... want zij ken niet zo veel meer. ze kreeg longkanker en heeft al 2 keer terwijl zij ziek is een long ontsteking gekregen en binnenkort als ze weer thuis is ga ik voor haar koken en bij der eten.

Goede middag, Mijn naam is Romy, 25 jaar oud en wonende in Zaandam. Van kleins af aan heb ik altijd voor mijn oma gezorgd, zij was mijn beste vriendin en was al op jonge leeftijd erg ziek. Helaas is zij een aantal jaar geleden overleden en bleef mijn opa alleen over, zij zijn hun hele leven samen geweest dus dit viel hem erg zwaar. Ik zorg nu dan ook al een aantal jaar voor hem, ga een paar keer per week naar hem toe en doe dan boodschappen, maak het huis schooon, regel zijn postzaken, zie...

Ik ben een VWO IB scholier met veel motivatie. Ik ben dol op zwemmen en ben lid van de Castricumse Reddingsbrigade. Hier geef ik zwemles aan jeugd en ben ik in de zomer vrijwilliger op het strand. Ik ben in het bezit van een EHBO diploma en kan reanimeren.

Heeyy!, Mijn naam is kirsty ros en ik ben geboren op 27 December 1999. Ik ben bereid oudere te helpen in elke vorm die ik kan. Ik vind dat naast erg gezellig ook heel dankbaar werk. Ik haal voldoening uit een glimlach op ieder zijn gezicht.

Netjes, geduldig, gezellig en altijd in voor een praatje zijn een paar kenmerken die mij beschrijven. In een persoonlijk gesprek kan ik meer over mijzelf vertellen en wat ik voor u kan betekenen.

Ik ben Rachel. Ik ben 20 jaar oud. Ik vind het leuk om oudere mensen te helpen. Zelf heb ik er een beetje ervaring mee en zou ik graag nog meer ervaring op doen.

Ik heb altijd klaargestaan voor mijn oma's. Dit deed ik met groot plezier. Ik kon altijd gezellig met ze praten en naar hun wijs raad of de verhalen van vroeger luisteren.

Hallo ik ben Quincy , 15 jaar en zit in 4VWO. Om een dansacademie te financieren ben ik opzoek naar werk. Het lijkt mij super leuk om mensen te helpen. Ik ben sociaal, gezellig en netjes. Ik ben benieuwd of u met mij een gezellig praatje wilt maken.

Andere advertenties

Steden in de buurt: