Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Joure

Skarsterlân, les principales villes

Auxiliaire de vie Sint Nicolaasga
Auxiliaire de vie Oudehaske
Mariska, hulp aan huis in Joure 8501

Ik heb enige ervaring in de thuiszorg. Deze ervaring heb ik opgedaan bij De Friese Wouden. Ik deed huishoudelijke taken voor hulpbehoevende ouderen. Naast het huishouden, hield ik de mensen ook gezelschap door even een praatje te maken.
Claudia, hulp aan huis - 8503 Joure

ik ben claudia ik ben 21 jaar ik ben een meisje die graag andere mensen helpt, of ik boodschappen moet halen of dat ik ze mee neem een stukje te wandelen, ik hou ervan als andere plezier hebben daar wordt ik heel erg vrolijk van.. ik zou ze willen helpen met bepaalde klusjes in huis als ze dat graag willen en het zelf niet meer kunnen doen. ik heb zelf niet veel ervaring met oudere mensen.. maar ben erg behulpzaam en ik vindt het fijn als mensen gelukkig worden omdat ze even iets leuk do...
Anniek, thuishulp voor ouderen - 8502 Joure

Hallo! Mijn naam is Anniek, ik ben 20 jaar en ik kom uit Joure. Ik studeer aan de hogere hotelschool en woon op kamers in Groningen. In het weekend en soms door de week ben ik bij mijn ouders thuis in Joure. Helaas is er in de winter niet veel horeca werk in Joure voor mijn leeftijd. Daarom heb ik veel vrije tijd en dit wil ik graag inrichten met bijvoorbeeld anderen helpen. Groetjes, Anniek.
Quincy, thuishulp voor ouderen - 8503 Joure

Hallo, Ik ben Quincy en ik ben 16 jaar oud! En ik wil graag stewardess worden! Het lijkt me erg gezellig om met u spelletjes te doen of even lekker te babbelen! Ook huishoudelijke klusjes en boodschappen doen moet geen probleem zijn! Groetjes van Quincy
Sanne, thuishulp voor ouderen in Joure 8503

Hallo, Mijn naam is Sanne . Ik ben nu nog 16 maar bijna 17 jaar. Het lijkt me superleuk om te werken met oudere mensen. Ik ben heel spontaan en het lijkt me leuk om dingen met ze te gaan doen en gezellig met ze te praten.