Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel, les principales villes

Esmeralda, thuishulp voor ouderen in Krimpen aan den ijssel 2922

Heb ruim 25 in de thuiszorg gewerkt waaronder helpen bv: met eten geven koken, ook in woongroep gewerkt met mensen met alzheimer en of dementie op gesloten afdelingen.
Marieke, thuiszorg in Krimpen aan den ijssel

Wat leuk dat u mijn profiel komt bekijken! Ik zal mezelf eerst voorstellen.. Ik ben Marieke , 23 jaar, getrouwd en woonachtig in Krimpen aan den IJssel. Mijn man en ik hebben samen een zoontje van bijna 1, 5 jaar. Ik ben een gezellige, sociale meid met een hart voor ouderen. Ik heb ongeveer 6 jaar ervaring in de ouderenzorg opgedaan in verpleeg- en verzorgingshuizen. Het lijkt me erg leuk om bij een oudere of echtpaar in de thuissituatie te werken en ze waar nodig te helpen. Ik...
Sharon, hulp aan huis in Krimpen aan den ijssel

Goedendag, Ik ben sharon en word 3 juni 23 jaar. Ik woon in krimpen aan den ijssel bij mijn ouders. Op het moment tot 6 juli ben ik bezig met mijn examen jaar als pedagogisch werker in de kinderopvang. Hiernaast werk ik bij de zellingen als helpende. De zellingen hebben meerdere locaties zoals verzorg en verpleegtehuizen en thuiszorg. Zoals u kan zien ligt mijn hart bij de zorg!