Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Leeuwarden

Leeuwarden, les principales villes

Auxiliaire de vie Goutum
Auxiliaire de vie Lekkum
Marije, thuishulp voor ouderen - 8900 Leeuwarden

Hallo, Ik ben Marije en ik ben 20 jaar oud. Ervaring met ouderen activiteiten heb ik nog niet heel erg wel persoonlijk, maar ik ben wel bereid om die ervaring te krijgen en te leren. Ouderen gezelschap houden is iets wat ik erg leuk vind, bijvoorbeeld: wandelen, spelletjes doen en een gesprekje voeren. Er kan worden overlegd over de prijs per uur en de activiteiten. Ook ben ik bereid om meerdere ouderen tegelijk gezelschap te houden of om een uitgebreide wandeling te maken. Mijn belangri...
Martha Marcella, verpleging - 8941 Leeuwarden

Ik ben een meisje van 23 jaar oud en ik woon in Harlingen. Ik heb als mantelzorger gewerkt voor mijn oma. Ook haar gaf ik veel gezelschap, schoonmaken deed ik ook 1 keer in de week, koken deed ik elke zondag voor ze. Toen mijn oma heel erg slecht werd hielp ik haar ook met eten geven, wassen en aankleden. Ik heb stage gelopen in de spiker & in de batting in Harlingen in de verzorgingstehuizen. Ik vind ouderen erg speciaal en erg leuk om voor en mee te werken. Ik vind dit leuk omdat oude...
Miranda, verpleegkundige thuiszorg - 8933 Leeuwarden

Mijn naam is Miranda, ik ben een spontane en enthousiaste meid van 28 die graag met mensen werkt. Ik heb ervaring met thuiszorg, (ontwikkelingsgerichte) activiteiten aanbieden, verzorgende en huishoudelijke taken uitvoeren en zelfs ondersteunen bij administratie etc. Tijdens mijn opleiding SPW een jaar gewerkt in Nieuw Mellens op de geriatrische dagbesteding. Daarnaast nog veel (recente) ervaring in de professionele hulpverlening en woonbegeleiding. Ervaring als zelfstandig gezinsonder...
Diana, thuishulp voor ouderen - 8923 Leeuwarden

Mijn naam is Diana, ik ben student Sociaal Pedagogische Hulpverlening en nu al ruim drie jaar werkzaam bij Thuiszorg Het Friese land. Dit werk betreft hulp in de huishouden bij ouderen. Vaak is schoonmaken echter niet het enige, ik help ook veelal met boodschappen, kleine administratieopdrachten en andere praktische zaken. Daarnaast heb ik vanuit mijn opleiding veel kennis van de ondersteuning van ouderen (sociaal, psychisch) en vind ik het altijd gezellig om even een kopje koffie te d...
Tsjerk, hulp aan huis - 8916 Leeuwarden

Ik ben een sociale enthousiaste jongen die erg goed is in communicatieve vaardigheden. Ik ben iemand die snel een praatje maakt met mensen terwijl ik aan het werk ben.
Wendy, hulp aan huis - 8941 Leeuwarden

Geachte heer/mevrouw, mijn naam is Wendy en ik ben 26 jaar, en ik woon in Leeuwarden. Ik ben erg sociaal en behulpzaam. Ik vind het prettig om iets voor anderen te betekenen. Daarom lijkt het me geweldig om ouderen te mogen ondersteunen bij het zo zelfstandig mogelijk zijn. Ik heb een periode gewerkt voor Palet in de huiszorg, in de huishoudelijke hulp. Deze huishoudelijke werkzaamheden verrichte ik met veel plezier waarbij netjes werken en oog voor kwaliteit behoren tot mijn eigensc...
Lisette, hulp aan huis - 8941 Leeuwarden

Studeer maatschappelijke zorg mbo 4 en 2 jaar ervaring met ouderen. 19 jaar jong en woonachtig in leeuwarden
Sanne, thuishulp voor ouderen - 8937 Leeuwarden

Ik help u graag uw oude dag door. Met liefde.
Saz, hulp aan huis - 8924 Leeuwarden

Mijn naam is Saz en ik ben 18 jaar oud, ik woon samen met mijn moeder en broertje. Ik volg de opleiding Pedagogisch medewerker aan ROC Friese poort en zit momenteel in mijn tweede leerjaar. Ik ben een gemotiveerd, sociaal en energiek persoon die ervan houdt om te helpen en vooral met kinderen te spelen. Ik zoek werk om op te passen, of om iemand te helpen die niet meer in staat is het zelf te doen. Ik heb ervaring met kinderen en ouderen, doordat ik voor mijn studie ook stage moet lo...
Kimberly, verpleging in Leeuwarden 8926

Hallo Ik ben kimberly en ik ben 20 jaar. Ik heb mijn diploma helpende en ik studeer voor niveau 3 verzorgende IG en wil uiteindelijk verpleegkundige worden het liefst trauma specialist. Ik kan persoonlijke zorg bieden, maar ook huishoudelijke zorg. Ik hoop van u te horen.
Damianne, hulp aan huis - 8932 Leeuwarden

Mijn naam is Damianne , ik ben 19 jaar oud. Ik speel graag piano, hou van kunst, yoga, fotografie en reizen. Ik ben bereid om van alles te doen omdat ik spaar voor een reis naar scandinavie na de zomer. Ik vind het leuk om met oudere mensen te praten en hun kijk op het leven in te zien. Ik ben een vrolijk en zorgzaam meisje dat heel graag iets voor een ander doet.
Harwinder, thuishulp voor ouderen in Leeuwarden 8924

I am an international student. i can speak little bit of Dutch. I like to help older people. I have a grandmother, who needs help more often. i take care of her as well. i would like to help other older people as well. i am very helpful and caring person. i take responsibility whether, it is taking care of the person or the cleaning of their house etc. I am trustworthy person.
Sianne, thuishulp voor ouderen in Leeuwarden

Hallo, Mijn naam is Sianne en ik ben 20 jaar. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen, een studie gericht op kinderen. Toch vind ik het ook leuk om met oudere mensen te werken. Ik kan helpen met koken, schoonmaken en andere huishoudelijke taken. Verder ben ik zelf een gezelschapsmens en daarom vind ik het ook leuk om met de mensen leuke dingen te doen, zoals spelletjes spelen of een stukje te wandelen. Ik heb verder geen professionele ervaring, maar ben erg gedreven om te leren!
Talia, hulp aan huis - 8926 Leeuwarden

Ik ben talia en ik ben 23 jaar en woon samen met mijn partner en mijn zoontje. ik heb ervaring als huishoudelijke hulp en vind het leuk om ouderen gezelschap te bieden en/of een schoon huis te geven. ik ben werkwillig en ik doe graag een stapje harder voor u! Ook vind ik het leuk om een fijne wandeling te maken zodat u er eventjes uit kan en kunt genieten van de natuur. Mocht u deze advertentie aanspreken mag u altijd contact op nemen voor vragen! Wie weet zien we elkaar.

Hallo Ik ben Baukje en ben 37 jaar oud. Ik heb tot vorig jaar augustus gewerkt als woonbegeleidster a in de gehandicapten zorg hier begeleide ik in het wonen dus wassen, kleden medicatie heel breed. Verders heb ik jaren op invalbasis gewerkt in verpleeghuis en verzorgingshuizen. Ik weet waar ik over spreek, kan me goed inleven ben enthousiast, vrolijk weet van aanpakken en kan goed luisteren. Door mijn jaren lange ervaring in de zorg weet ik wat iemand nodig heeft!
Kirsten, thuishulp voor ouderen in Leeuwarden 8941

Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Kirsten , 24 jaar jong en woonachtig te Leeuwarden. Sinds september ben ik verhuisd naar Leeuwarden en opzoek naar een bijbaantje naast mijn studie. Ik ben een enthousiaste spontane meid die graag mensen helpt. Heeft u hulp nodig? neem gerust contact met mij op om meer te weten. Vriendelijke groet, Kirsten
Isa, thuishulp voor ouderen in Leeuwarden 8913

Affiniteit ligt bij behulpzaamheid
Melanie, hulp aan huis in Leeuwarden

Ik vind het fijn u te ondersteunen in uw dagelijks leven!
Nelisviën, hulp aan huis - 8911 Leeuwarden

Beste heer, mevrouw, Ik ben een gemotiveerde tweedejaars HRM studente op hogeschool stenden. Ik ben elke dag beschikbaar voor een aantal uurtjes. Ik zal u met alle plezier helpen en/of begeleiden. In afwachting van uw antwoord. Met vriendelijke groeten, Nelisviën
Jilda, thuishulp voor ouderen in Leeuwarden

ik heb respect voor ieders mening. Ik vind dit ook van belang tijdens de werkzaamheden en de zorg die ik verleen aan de cliënten.

Ik ben een gemotiveerde jonge moeder die graag andere mensen helpt waar nodig. Sociaal en spontaan is hoe ze mij omschrijven. Ik ben een luisterend oor, ik kan helpen in het huishouden (schoonmaak ervaring), wandelen vind ik erg fijn om te doen, en ben graag onder de mensen. Tijdens mijn werk en stages heb ik ervaring op gedaan met mensen contact.

Mijn naam is Anja woonachtig in Leeuwarden. Ik heb jarenlang gewerkt als administratief medewerker en ben nu particuliere thuis hulp bij Pallet te Leeuwarden. Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen en ik vind contact met mensen erg belangrijk. Ik werk nu 2 jaar als particuliere thuishulp en maak het hele huis schoon. Ook kan ik goed met mensen praten en hun steun bieden.

Ben een vrouw die heel graag ouderen zou willen helpen bij het verzorgen en het schoonmaken van hun huis. Tuinieren is mijn hobby. Ik heb vroeger ongeveer een anderhalf jaar in bejaardenzorg gezeten en heb dus ervaring hoe ik met ouderen kan omgaan.

Ik heb de opleiding pedsgogisch medewerker gedaan en daarvan mijn diploma behaald. Ik ga nig 1 jaar gespecialiseerd pedagogisch medewerker studeren. Ik ben in bezit van een EHBO diploma en een rijbewijs. Ik heb ook een VOG (verklaring omtrent gedrag). Door mijn stages met verschillende doelgroepen 0 tot 12 jaar heb ik al enjge ervaring met verschillende kinderen van verschillende leeftijden.