Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Leiden

Leiden, les principales villes

Yasmin, thuishulp voor ouderen in Leiden

Hoi Hoi, Mijn naam is Yasmin en ik ben 18 jaar oud. In het mom van 'eenzame ouderen' wil ik mezelf aanbieden om ouderen te helpen met klusjes in en om het huis en om even gezellig een bakkie te doen. *alleen een bakkie doen is natuurlijk gratis en op vrijwillige basis. Ik kan boodschappen doen, schoonmaken en koken.Ik ben sociaal en niet de beroerste om even spontaan een bezoekje te brengen. Een praatje maken doe ik graag dus doe het vooral voor me eigen plezier en dat van de ouderen.
Annette, hulp aan huis in Leiden 2331

Ik ben een enthousiaste lieve vrouw die jong van geest en sportief van aard is. Ik ben zwemlerares van huis uit en geef nog enkele uren les per week aan kinderen met een beperking. Mijn kwaliteiten zijn de 3 h's hart, handen en hoofd. Trouw en betrouwbaar passen ook bij mij. Ik heb 3/4 jaar ervaring. In de zomervakantie heb ik 2 maanden alle tijd als gezelschapsdame daarna de woensdag of dinsdag
Mumba, thuishulp voor ouderen - 2313 Leiden

Hello my name is Mumba, I am from Zambia and recently moved to Leiden with my family. While I was in Zambia I lived with and cared for my grandparents (Nana and Kuku) on their farm. I am a good listener and helper and t will be a great pleasure to help you accomplish your daily tasks :)
Laila, hulp aan huis in Leiden

Hallo, Mijn naam is Laila Haas en ben 22 jaar. Op het kinderdagverblijf waar ik werk, hoort het huishoudelijke werk ook bij mijn taken. Privé heb ik ervaring met het omgaan met dementerende ouderen.
Manouk, thuishulp voor ouderen - 2331 Leiden

Ik ben 20 jaar, en heb tijdens vakanties in de thuiszorg gewerkt. Naast mijn opleiding MBO Maatschappelijke zorg zou ik graag wat bijverdienen in de avonden of op zaterdag. Ik ben sociaal, spontaan en communicatief vaardig.