Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Lelystad

Lelystad, les principales villes

Anja, hulp aan huis in Lelystad

Bent u op zoek naar iemand die uw helpt bij de boodschappen of het schoonmaken van u huis? Bent u op zoek naar iemand die uw helpt met koken en met eten (als u deze hulp nodig hebt)? Of bent u gewoon op zoek naar iemand met wie uw samen kunt wandelen, lezen of gewoon praten. Dan wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Anni en ik ben 25 jaar oud. Ik ben woonachtig in Lelystad maar kom oorspronkelijk uit Duitsland. Door verschillende werkervaringen heb ik mijn ervaringen kun...
Anna, thuishulp voor ouderen in Lelystad 8244

Ik ben Anna . Ik kan u verzorgen zoals eten maken voor u. Huis schoon houden. gezelschap brengen. Ik ben een erg gezellig meisje en hou er van om mensen te plezieren en goed te laten voelen of lachen. Ik heb niet eerder een baan zoals deze gehad maar het lijkt me heel leuk om te doen! Ik hoop dat u interesse heeft.
Kim, thuishulp voor ouderen - 8223 Lelystad

Ik ben Kim en ik ben 27 jaar. Ik ben voor voornamelijk de ochtenduren op dinsdag woensdag en donderdag op zoek naar een baantje waar ik mijn gezelligheid kan bieden. Ik heb ruime ervaring in de thuiszorg en bezit hier ook diploma's voor. Het afgelopen jaar heb ik gewerkt als huishoudelijke hulp, dus ook hierin kan ik iets voor u betekenen. Maar als u gewoon -net als ik- gek bent op gezelligheid en spelletjes, daag ik u ook graag uit. Een boodschapje, een was draaien, strijken, vouwen, ...
Ruchira, thuishulp voor ouderen - 8226 Lelystad

hoihoi, ik ben ruchira , 26 jaar en woonachtig in lelystad. ik heb 2 jaar bij de thuiszorg gewerkt als huishoudelijke hulpster. vind het leuk en belangrijk om met ouderen te praten en ze helpen waarbij het echt nodig is. kan goed met ouderen omgaan en gezellig een praatje maken vind ik ook belangrijk en zoiezo vinden de ouderen het geweldig en leuk dat ze nog contact hebben omdat ze vaak alleen zijn. Daarom vind ik het belangrijk dat er ook aandacht is voor de ouderen.
Huriye, verpleging in Lelystad

Ik ben afgestuurd in de richting van Turkse taal en cultuur en heb een pedagogische formatie, wat betekent dat ik bevoegd ben om les te geven.
Zuheyla, hulp aan huis in Lelystad 8245

Mijn naam is Zuheyla en ik ben 20 jaar oud. Ik ben van Turkse afkomst en geboren in Groningen. Naast mijn studie wil ik graag een bijbaan zodat ik mijn vervolgopleiding kan betalen. Ik kan goed overweg met oudere mensen daarom lijkt het me leuk om bejaarden te helpen met koken, huishouden, voeden, gezelschap tonen etc. Mijn ervaring met ouderen is dat ik mijn eigen oma's ook help met het koken en huishoudelijke schoonmaak voor ze doe.

Ik vind het belangrijk dat ook ouderen huishoudelijke zorg krijgen en daarbij ook een beetje meer contact.
Mariam, thuishulp voor ouderen in Lelystad

Mijn naam is Mariam en ik kom uit Lelystad. Zoekt u een hardwerkende, betrouwbare, flexibele hulp? Dan heeft u die gevonden! Ik heb 4 jaar ervaring in de thuiszorg. Ik rook niet en heb een auto tot mijn beschikking. Misschien ben ik binnenkort de frisse wind die door uw huis waait :-)

Ik ben 45 jaar, ik ben betrouwbaar, hardwerking, serieuze en actieve vrouw.

Steden in de buurt :