Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Nieuwegein

Nieuwegein, les principales villes

Maria Susanne, thuishulp voor ouderen in Nieuwegein 3437

Ik ben pas verhuisd naar Nieuwegein en zou graag de omgeving en de mensen leren kennen. Daarnaast wil ik graag iets betekenen voor anderen en wil ik me inzetten voor de mensen die hulp nodig hebben en het moeilijk kunnen krijgen. Ik ben erg flexibel en er kan veel in overleg! Ik sta graag voor u klaar.
Tamara, hulp aan huis - 3437 Nieuwegein

Mijn naam is Tamara en ik ben 19 jaar oud. Ik help nu mijn opa en oma ook in het huishouden en ik vind het geweldig. Ik doe wat voor de medemens en het is nog gezellig ook. Ik vind dat we met ze alle meer moeten doen voor de ouderen en ik ben bereid die stap te zetten, ik vind het hartstikke leuk en gezellig. Je maakt elke dag wel wat nieuws mee.
Nasim, thuishulp voor ouderen in Nieuwegein

Ik ben Nasim. 41 jaar oud. moeder van 2 prachtige kinderen van 11 en 8. ik ben leerkracht basisonderwijs. door omstandigheden ben ik ni op zoek naar een ban die te combineren met mijn eigen kinderen. ik ben erg sociaal en betrouwbaar. ik help graag en sta graag klaar voor anderen. Ik werk ook via het bedrijf De Lindeborgh. Ik heb meer dan half jaar bij een meneer van 88 jaar gewrkt. samen boodschappen doen, koffie drinken, kletsen, .. hij is helaas inmiddels overleden.