Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Nijmegen

Nijmegen, les principales villes

Auxiliaire de vie Lent
Laura, hulp aan huis in Nijmegen 6543

Ik ben een tweedejaars studente Engels op de Radboud universiteit, maar heb veel vrije uren in de week. Graag zou ik wat meer willen doen, maar op mijn studentenkamer zitten geeft nou eenmaal niet zoveel voldoening. Ik vind het leuk om te koken, mensen te helpen (of dat nou in het huishouden is, koken, klusjes of dingen leren).
Britt, thuishulp voor ouderen in Nijmegen 6546

Een luisterend oor, een maatje en een hulp in het huishouden
Suzan, hulp aan huis in Nijmegen 6546

Mijn naam is Suzan , ik ben zojuist afgestudeerd en zou dus graag zoveel mogelijk werken aankomende maanden. Ik heb dus de tijd om u te helpen bij huishoudelijke klusjes en om u gezelschap te houden.
Suzanne, hulp aan huis in Nijmegen

Ik heb nog geen ervaring met het werken met ouderen, maar altijd wel al heel graag (eenzame) ouderen gezelschap willen bieden. Wellicht ze nog nieuwe dingen kunnen leren, leuke kleine uitstapjes of gewoon een fijn gesprek.
Carolien, hulp aan huis in Nijmegen 6546

Hallo familie, Mijn naam is Carolien, 25 jaar oud en ik zit in mijn laatste jaar van mijn studie. Ik zie mijzelf als een zorgend, hardwerkend, gemotiveerd, grappig en lief persoon. Ik ben opzoek naar een bijbaan naast mijn afstuderen. En misschien kan ik het werken starten bij jullie. Ik heb ervaring in het helpen van anderen. Ik poets mijn huis met regelmaat, kook graag en speel vaak spelletjes met vrienden. Ik hoop dat dit genoeg informatie is om een helder beeld te scheppen. ...
Debbie, hulp aan huis - 6523 Nijmegen

Ik ben een 21 jaar oude logopedie studente. Ik woon op mezelf in Nijmegen. Ik ben bereid om te helpen bij het boodschappen doen, maar ook bereid om een aantal keren per week langs te komen voor een kopje koffie of thee en gezellig te kletsen.
Niurka, verpleging in Nijmegen 6545

Hallo mijn naam is Niurka en ben 23 jaar oud ik werk momenteel in de thuiszorg maar mijn contract word helaas niet verlengt , werk al half jaar in de zorg en ik vind het zelf heel erg leuk om te doen ,
Sanae, hulp aan huis in Nijmegen 6533

Mijn naam is Sanae, ik ben 22 jaar. Ik ben opzoek naar ouderen, die ik kan helpen waar dit nodig is. Ik doe 1 a 2 keer per week boodschappen met mijn oma, omdat zij slecht ter been is. Ook help ik mijn moeder, waar ik niet bij woon, in het huishouden. Dit omdat zij rug- heup en knie klachten heeft. En dus moeite heeft met bepaalde bewegingen. Verder vind ik het leuk om mensen te leren kennen, te kletsen en neem ik de tijd om iets te betekenen en hulp te bieden.
Nazmi, hulp aan huis in Nijmegen

Im an artist a painter English speaker And im a very good company, we will have fun
Miranda, thuishulp voor ouderen in Nijmegen 6535

ik ben een gezellige vrouw weet van aanpakken ben een erg zorgzaam type
Angela, thuishulp voor ouderen - 6531 Nijmegen

hallo ik ben angela, en ik vind het leuk om met oudere mensen te werken.

Ik 4 jaar in de thuiszorg gewerkt als helpende met medicatie