Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Oss

Oss, les principales villes

Auxiliaire de vie Berghem
Auxiliaire de vie Megen
Demi, hulp aan huis in Oss

ik ben demi en 16 jaar oud. ik vind het heel erg leuk en belangrijk om ouderen te helpen koken, schoonmaken, en gezelschap houden. ik heb ervaring met ouderen ik heb ook 8 weken stage gelopen bij het verzorging tehuis De wellen in Oss waaronder ik van alles samen met ze deed. ik ben erg enthousiast en behulpzaam. ik kook graag voor ze en maak ook schoon.
Elise, hulp aan huis - 5341 Oss

Hallo, Ik ben Elise 25 jaar en woonachtig in Oss. Wel heb ik een rijbewijs maar helaas geen auto. “Met veel plezier werk ik in de zorg. Ik ben behulpzaam, vriendelijk, vrolijk en kan goed samenwerken. In de ouderenzorg vind ik de waardering die je krijgt voor het bieden van passende zorg erg fijn. Ik heb mijn Diploma gehaald als Helpende Zorg en Welzijn. Daarin heb ik ervaring in de Zorg, Gastvrouw en logistiek medewerker. Helaas zijn er op dit moment nog niet genoeg uren. Ik be...
Manon, hulp aan huis - 5349 Oss

Ik vind het altijd leuk om met mensen een gesprek te voeren.
Carola, thuishulp voor ouderen in Oss 5349

Lijkt me erg gezellig om eens bij te kunnen kletsen of om u te helpen met de huishouding!
Ellis, hulp aan huis in Oss 5349

veel ervaring met ouderen met huishoudelijke hulp ect.

Mijn naam Lieneke, mijn ervaring, ik ben mentor van mijn zus die het syndroom van down heeft, voorheen heb ik als verzorgende gewerkt, later heb ik een administratieve baan gehad, ook heb ik als vrijwilligster bij De Wellen verzorgingstehuis maatschappelijke stages voor leerlingen begeleid, en waar nodig ook mijn handen uit de mouwen gestoken. bijv. in het restaurant, op de afdelingen, in de winkel, spelletjes middagen enz..