Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Poortvliet

Tholen, les principales villes

Auxiliaire de vie Tholen
Auxiliaire de vie Molenvliet
Auxiliaire de vie Sint Philipsland
Nikola, hulp aan huis in Scherpenisse

My name is Nikola , I have a 3 year old son , 23 years old. I live in Scherpenisse . Do not speak Dutch but still very wants to learn , speaking in Polish and English quite wel. I will be happy to help you. I can cleaning, cook, help in feeding . Please contact with me call or send email . May be an hour to discuss . I very like to work and I don't scare any work . ; - ) .
Amely, hulp aan huis in Lepelstraat 4664

Ik ben Amely , ik woon in lepelstraat. Halsteren Steenbergen en Bergen op Zoom zijn voor mij allemaal te doen. Ik kom altijd op de fiets. Heb vorig jaar voor twb gewerkt en alle routes op me fiets gedaan en dat ging altijd goed. Ik heb een diploma van niveau 2 helpende en ben nu met me me opleiding Verzorgende IG niveau 3 bezig. Ik vind het erg leuk om met oudere mensen te werken. Ik ben een kwebbelkaus dus hou ook echt wel van een praatje. Ik vind het leuk om stukjes met de mensen te wandel...
Maria, hulp aan huis - 4416 Kruiningen

Ik ben Maria en ben 52 jaar oud. Ik ben een sociaal persoon die houdt van gezelschap en met plezier alle huishouding doet. Ik werk netjes, precies en resultaatgericht.
Corliene, hulp aan huis - 4696 Stavenisse

Ik ben Corliene, 26. Zou graag een helpende hand bieden voor ouderen, heb ruim 5 jaar werkervaring met ouderen. Ik kan het huishouden doen, eten koken, helpen met het eten.

Steden in de buurt :