Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Purmerend

Purmerend, les principales villes

Auxiliaire de vie Purmer
Dianne, thuishulp voor ouderen in Purmerend

Goededag, Mijn naam is Dianne en ik ben 19 jaar oud. Op 5 juli word ik 20. Ik volg nu de opleiding Onderwijsassistente en wil hierna naar de PABO. Ik heb gewerkt in de Tien Gemeenten in de zorg. Ik was daar kookhulp in een gesloten afdeling. Dat vond ik echt heel leuk. Ik heb daar 2 jaar gewerkt. De werkzaamheden die ik daar deed waren: Koken, helpen met eten, koffie verzorgen, praten met de bewoners, schoonmaken van de keuken. Ik deed dit met veel plezier en ik zou u daaro...
Rocharma, hulp aan huis in Purmerend 1448

Ik ben 26 jaartjes jong. Ben in Paramaribo geboren . Ik woon samen met mijn man en samen hebben we 2 lieve kindjes een meisje van 9 jaar en een jongetje van 16 maanden. Ik ben zelf leerkracht op een basisschool.Ik ben zelfstandig.kan lekker koken ben ook heel gezellig hou zelf heel veel van lachen het doet me goed om een blij gezicht te hebben verder kan ik ook heel goed helpen in de huishouding .Ik kan van alles zo een beetje. Weet goed met oudere mensen om te gaan heb zelf ook op mijn oma e...
Bibian, thuishulp voor ouderen in Purmerend

Hoi, ik ben Bibian, ik ben 19 jaar en kom uit Purmerend. Ik heb enkele jaren ervaring in de zorg. Ik doe de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Wat kan ik bieden? - persoonlijke verzorging zoals douchen en aankleden, maar ook opmaken, haren doen, nagels lakken, gezichtsbehandeling, ontharen enz. Als u dat wilt! - verrichten van huishoudelijke taken - boodschappen doen of samen boodschappen doen - administratieve hulp - verzorgen van huisdieren - koken. Dit is ...
Gabrielle, hulp aan huis in Purmerend

Mijn naam is Gabrielle en ik ben 18 jaar oud en ik vind het erg leuk om mensen te helpen. Ik vind het ook al leuk om met de mensen te praten of boodschappen met of voor ze te doen Ook help ik ze graag met schoon maken of andere bezig heden, om te verzorgen dat u zo lang mogelijk lekker in u eigen huisje kan blijven en in je eigen omgeving
Kelly, thuishulp voor ouderen in Purmerend

Zorgzame oude ex verpleegkundige studente aangeboden! Basisvaardigheden afgetekend en meerdere stages gelopen in ziekenhuizen/verpleeghuizen. Altijd in voor gezeldschap en hulp! Liefs!

Ik ben Manuela en ik bied graag praktische hulp aan aan degenen die dat nodig hebben.
Michelle, hulp aan huis in Purmerend

ik ben zelfstandig , lief , zorgzaam , creatief , open , vriendelijk. ik heb mijn niveau 2 helpende zorg en welzijn.. heb 1 jaar ervaring in een bejaardenhuis. vind het fijn dat je voor oudere mensen wat kan betekenen. je helpt ze en hun dag is weer helemaal goed.

Marja is mijn naam. Ben sociaal, geduldig en kan goed luisteren. Wil graag iets betekenen voor de ouderen, die hulp nodig hebben. Kan een luisterend oor bieden. Kan samen boodschappen met hen doen. Heb levenservaring, ben 59 jaar. Mijn moeder van 89 een jaar verzorgd samen met mijn broers en zus. Waarbij de laatste maanden 24 uur.

Ik ben Melissa & ben 25 jaar oud. Ik heb op dit moment een fulltime baan, maar ik zou mijzelf waar mogelijk graag inzetten om het leven van andere makkelijker en hopelijk ook leuker te maken! Ik ben ben beschikbaar in de weekenden of kom graag s'avonds door de weeks even helpen met het huishouden of andere klusjes.

Hallo, ik ben een enthousiaste, sociale en behulpzame scholier uit 4 VWO. Ik vind het erg leuk om met mensen om te gaan, dus als je gezelschap nodig hebt is dit zeker de oplossing. Ik vind het leuk om te koken en boodschappen kan ik ook doen.

Mijn naam is Ria . Graag zou ik willen werken met ouderen, om hen te ondersteunen bij diverse aktiviteiten gedurende de dag.