Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Schiedam

Schiedam, les principales villes

Hugo, thuishulp voor ouderen in Schiedam

Ik ben een betrouwbare, rustige man met veel geduld. Ik begrijp dat er oudere mensen zijn die niet alleen hulp nodig hebben maar het ook prettig vinden om is wat leuks te doen of een lekker bakje koffie te drinken met een praatje. Ik heb papieren voor kok en kan dus met gemak koken dan wel helpen in het huishouden.
Jamie, thuiszorg in Schiedam

Ik ben Jamie, 19 jaar oud. Ik doe de opleiding verpleegkunde op het hbo in Rotterdam. Ik heb vakantie werk gedaan in een verzorgingshuis op de afdeling van dementie. Daarnaast heb ik ook meerdere keren stage gelopen vanuit school maar ook vanuit mij zelf . Ik ben toen heel erg wakker geschut en besefte hoeveel mensen er eigenlijk alleen zijn of hulp nodig hebben. Of je nou alleen ben omdat je je geliefde heb verloren of dat de familie het gewoon weg te druk heeft, alleen zijn is niet leuk e...
Shomara, thuishulp voor ouderen - 3120 Schiedam

Mijn naam is Shomara en ik ben 31 jaar. Sinds oktober 2012 werk ik deels in de zorg als Helpende via Zorgwerk en voor heen heb ik bij Leliezorggroep gewerkt. Mijn werkzaamheden bestonden voor al uit ADL en hulp bieden tijden de maaltijden.

Ik ben Danielle, 21 jaar en ik woon in Schiedam. Ik heb een jaar lang in een verzorgingscentrum gewerkt en heb 4 jaar persoonlijke ervaring met mijn oude, demente oma en mijn gehandicapte vader. Ik kan u helpen met huishoudelijke taken zowel als persoonlijke verzorging.

Ik heb een passie voor kinderen en ouderen, ouderen die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse leven. Het geeft mij voldoening als ik iemand blij kan maken met mijn hulp. En vooral mensen die hier extra behoefte aan hebben. Ik ben verder een rustig en lief persoon, zo word ik ook vaak beschreven door mijn omgeving. Ik kook graag en zou dit ook graag willen doen voor iemand die dit niet meer kan of moeite mee heeft.