Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Spijkenisse

Spijkenisse, les principales villes

Auxiliaire de vie Waterland
Auxiliaire de vie Hekelingen
Caroline, thuishulp voor ouderen - 3200 Spijkenisse

Mijn naam is Carla vrouw van 51 getrouwd en heb twee dochters die al de deur uit zijn. Ik heb 30 jaar gewerkte met ouderen in zorg instellingen. Ik wil graag wat betekenen voor de wat ouderen zodat ze nog leuke dingen kan doen zoals wandeling een praatje enz. Iets over mij zelf ik ben en vrouw die meestal vrolijk is, veel passie voor de ouderen en een luisterend oor.
Rebecca, hulp aan huis in Spijkenisse

Ik heb de gedeeltelijk verzorging van zieke schoonmoeder en schoonzus gedaan. Ik ben administratief zeer goed onderlegd en kan goed en gezond koken. Ik ben communicatief vaardig is, ben service gerichtheid, heb organisatorisch talent en ben niet bang zijn om initiatief te nemen. Ik ben erg gedreven, sociaal, nauwkeurig en goed opgeleid. Ik spreek vloeiend nederlands en engels, ik kan redelijk spaans verstaan en een beetje spreken. Ik heb vele jaren met veel plezier bij de ABN AMRO Bank N...
Weronika, hulp aan huis in Spijkenisse

Beste oudere, Ik ben een meid van 17 jaar oud bijna 18 over 2 maanden. Ik zoek een leuke baan en het werken met kinderen of met ouderen lijkt me super gezellig en heel erg leuk/fijn. Ik help heel graag en zorg ervoor dat het persoon het erg naar z’n zin heeft en trots is dat ie mij als helpende heeft. U krijgt zeker geen spijt, maar juist veel trots !
Kirsten, hulp aan huis - 3200 Spijkenisse

Hallo, Vind u het fijn om af en toe een praatje te maken, een spelletje te doen of gewoon een keertje lekker te wandelen? Dan kunt u mij mailen! Ik ben ook bereid om boodschappen te doen. Ik heb dit al eerder gedaan. Ook doe ik dit vaak met mijn oma en dat vind ik altijd erg gezellig.

mijn naam is charlene en ik ben 23 jaar oud. ik woon samen in spijkenisse. ik vind het leuk om mensen te helpen. ik heb verder geen ervaring in dit werk.

IK been een vrouw van 59 jaar en altijd in de verzorging gezeten en heb als gastvrouw met oudere mensen gewerkt en ze verzorgd tot grote tevredenheid van de mensen en mijzelf, want ik kon mijzelf goed vinden met dit werk, maar dit is mij afgenomen door de regering/bezuinigingen e.d.

ik ben melanie ik ben een behulpzaam en vooral zorgzaam type ik heb ervaring in de zorg ik heb met dementerende ouderen gewerkt en ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn