Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Sterksel

Heeze-Leende, les principales villes

Auxiliaire de vie Heeze
Auxiliaire de vie Leende
Joyce, hulp aan huis - 5768 Meijel

Ik vind het leuk om andere mensen te helpen op plekken waar ze zelf niet kunnen. Ik vind het ook belangrijk dat ze zelf nog zoveel mogelijk kunnen doen en niet alles van ze af te pakken.
Renée, hulp aan huis in Budel dorplein

In de winter van je leven hoort een medemens die je, daar waar nodig is, ondersteuning kan geven. Meer dan hierboven staat kan ik niet duidelijker maken. Het is bijzonder jammer dat op dit moment in de maatschappij oudere mensen vaker vergeten worden. Dit terwijl juist in deze levensfase mensen alle zorg moeten krijgen die ze nodig hebben. Graag geef ik mijn zorg aan hun, met respect en oog en oor voor hun.
Kim, thuishulp voor ouderen - 5563 Westerhoven

Ik ben Kim e heb de opleiding helpende zorg en welzijn gevold dus al enige ervaring. Ik vind het heel leuk om met eenzame ouderen een praatje te maken en bijvoorbeeld te gaan wandelen of samen te koken.
Jerney, hulp aan huis in Stramproy

Hallo, Ik ben Jerney , 18 jaar Ik doe de opleiding verzorgende te Maaseik Ik heb al stage gelopen in rusthuizen Ik ga heel graag met oudere mensen om, biedt ze graag hulp aan!

Ik ben fijn gezelschap en heel begaan met anderen, hulpvaardig en ik kijk niet op een minuutje

ik ben rianne ik ben 17jaar oud en ik vind het gezellig om met ouderen tehelpen vandaar dat ik mijn eigen aanbied op deze site

Steden in de buurt :