Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Uden

Uden, les principales villes

Auxiliaire de vie Volkel
Auxiliaire de vie Odiliapeel
Alina, thuishulp voor ouderen - 5403 Uden

Ik vind heel leuk om voor ouderen te zorgen. Vooral het gezellig met hun kletsen en wandelen.
Esther, thuishulp voor ouderen - 5402 Uden

Ik ben Esther, Ik help u graag met huishoudelijke klusjes of de boodschappen doen. Bent u op zoek naar gezelschap? Dan bent u bij mij op het juiste adres. Gezellig wandelen of kaarten lijkt me super leuk!

Ik ben Ghizlane Jaä, ik ben 15 jaar jong. Ik studeer op het udenscollege theoretisch.Ik help graag andere mensen, ik kan helpen met het eten , ik kan komen voor de gezelschap. Ik heb al best veel ervaring ik ga vaak naar het bejaarden huis om daar een steentje bijtedragen . Ik kan voor u de boodschappen doen, het strijken van u kleding het opvouwen. Heeft u intresse dan kunt u mij een mail sturen. met vriendelijke groet, Ghizlane Jaä

Beste lezers:) Tot begin van dit jaar heb ik bijna altijd met dementerende ouderen gewerkt, ben tussendoor een keer naar een somatische afdeling gegaan om te kijken hoe dat was. Helaas heb je in een verzorgingshuis steeds minder echte tijd voor de mensen en dat vond ik erg vervelend waardoor ik m'n vaste baan heb opgezegd en verder ben gegaan als gastouder. Ik zou toch graag weer wat betekenen voor de medemens.