Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Vaassen

Epe, les principales villes

Auxiliaire de vie Epe
Auxiliaire de vie Emst
Margot, thuishulp voor ouderen in Wilp 7384

Ik vind het leuk om anderen te kunnen helpen bij dagelijkse bezigheden. Schoonmaken, boodschappen of alleen een praatje maken doe ik graag. Ik help mijn moeder thuis ook regelmatig met het huishouden (spierziekte). mocht u nog vragen hebben hoor ik dit graag

Graag zou ik de hulp willen zijn die u nodig heeft om uzelf te helpen of een ouder familielid te helpen in het dagelijkse bestaan. Zoals aangegeven ben ik zeer all-rounded in de hulp die ik aanbied. Ik ben een echte aanpakker maar kan ook een luisterend oor bieden daar waar nodig is. Ik heb veel geduld, ben zeer service gericht en zeer flexibel. Misschien kunnen we een vrijblijvende kennismaking regelen en de nodige hulp bespreken? Met vriendelijke groet, Henriëtte.
Nelly, thuishulp voor ouderen - 3888 Uddel

Ik ben een getrouwde vrouw van 52 welke 4 kinderen inmiddels allemaal uitwonend zijn. Graag zou ik wat voor (eenzame) ouderen willen betekenen, bv. om mee te gaan wandelen, een praatje te maken. Wat schoonmaakwerkzaamheden te doen of de boodschappen. Ook ben ik heel handig in het omgaan met de computer en heb ruime ervaring met programma's zoals oa. 'Word", Excel", Email etc. etc.

Het lijkt me leuk om met ouderen te werken. Ik ben een jongen van 16 jaar en ik heb 24 uur stage gelopen in een verzorgingstehuis wat ik overigens erg leuk vond.
Lysanne, hulp aan huis - 7433 Schalkhaar

Ik ben Lysanne en al ruim 8 jaar werkzaam binnen een verzorgingstehuis. Ik vind het leuk om voor ouderen te zorgen en hen bij te staan.

Ik ben Beatrix 26jaar ik werk al jaren met plezier in de ouderen zorg voor dementerende ouderen. om ze de liefde en aandacht te geven die hun nodig hebben op hun niveau wensen