Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Veenendaal

Veenendaal, les principales villes

Monique, thuishulp voor ouderen in Veenendaal

Ik zou graag wat voor ouderen willen doen naast mijn werk als gastouder in de kinderopvang aan huis. 2x per week ga ik naar mijn eigen moeder die dement is. Ik houd haar gezelschap, zorg voor haar toiletspullen, voor haar was en zorg voor het verstellen en inkoop van haar kleding. Ik zie schrijnende voorbeelden van mensen die zelden of nooit iemand zien. Nu de ouderen steeds langer thuis moeten blijven wonen wil ik graag mijn steentje bijdragen aan een stukje gezelligheid en eventueel boo...
Anneke, hulp aan huis in Veenendaal 3902

Ik ben Anneke en ben 47 jaar, ben getrouwd en wij hebben 2 kinderen ( 20 en 13 jaar) en een pleegkind van 12 jaar, die al 8 jaar bij ons in huis woont. Momenteel ben ik op zoek naar een functie die aansluit bij mijn vaardigheden. Vooral maatwerkondersteuning en begeleiding, samen met het uitvoeren van de huishoudelijke werkzaamheden, spreken mij enorm aan. Ik vind het belangrijk dat de mensen zolang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen! Ook het extra aandacht geven ...
Naomi, hulp aan huis - 3905 Veenendaal

Ik ben bijna 18 jaar en vind het leuk om andere te helpen
Noortje, thuishulp voor ouderen in Veenendaal

Ik volg een zorg opleiding, waar ik dit allemaal doe dus ik heb wel wat ervaring. Ik vind dit erg leuk om te doen dus zou het erg leuk vinden dit ook nog naast mijn school te doen. Ik ben 17 jaar, en kan leuk een babbeltje maken.
Chaimae, thuishulp voor ouderen - 3903 Veenendaal

Hallo, Ik ben Chaimae en studeer op het Clv havo 4. Ik wil graag oppassen en ik vindt het leuk om te kletsen en om buiten te zijn. We kunnen allerlei activiteiten doen en ik kan ook goed koken. Ik kook thuis best vaak. u kunt me alle vragen stellen. Neem gerust contact met me op.
Wendelien, hulp aan huis in Veenendaal

Schrijf een bericht aan Anne-rose Verstuur Graag gedaan, is goed. Vriendelijke groet Wendelien 2 dagen geleden Dankjewel voor je berichten en je meedenken! Wanneer ik meer weet laat ik het je weten! Vriendelijke groeten, Anne-rose 2 dagen geleden Dankjewel voor je update! Ik hopp oprecht dat je een geschikte oppas voor de kinderen vind. Het zal voor hun niet makkelijk zijn om in een vreemd land, vreemde omgeving, vreemde school en mensen/kinderen te wennen. Dat heeft tijd en go...

Hallo Beste mensen Ik bied mezelf aan als gezelschapsdame voor een ouder echtpaar of ouderen die alleen wonen zelfstandig maar wel soms behoefte hebben aan een gezellig praatje of eventjes lekker naar buiten willen of een boodschapje doen. voor 7, 50 per uur kan ik bij u komen. en kijken we eerst of er een klik is. ik hoop dat ik er voor iemand echt kan en mag zijn. met vriendelijke groet Martine uit Veenendaal.
Joëlle, hulp aan huis in Veenendaal 3904

Ik vind het erg leuk om met ouderen om te gaan. Ik vind het leuk om in gesprek te zijn met mensen. Ik heb vakantiewerk gedaan op de dementerende afdeling in het bejaardetehuis. Ik heb schoongemaakt en veel contact gemaakt met de ouderen. Ik beschik wel over een rijbewijs maar niet over een eigen auto.

zoekt u een hulp voor uzelf of voor uw ouder(s) Ik help u graag. Ik ben een vriendelijk betrouwbaar persoon. Vind het leuk om ouderen of minder validen mensen te helpen en zie het als een uitdaging om de hulp behoevende met een goed gevoel weer achter te laten. Een praatje is geen probleem.

Ik ben yousra , ik help ouderen en heb er plezier in ik heb stage gelopen en ze waren altijd tevreden ook heb ik vrijwilligers werk gedaan.