Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Wageningen

Wageningen, les principales villes

Hanna, thuishulp voor ouderen in Wageningen 6708

Mijn naam is Hanna en ik interesser me voor mensen en help ze graag. Ik heb een heel aantal jaren in de thuiszorg gewerkt en help momenteel ook mijn Moeder van 91 jaar. Een andere taal (Frans, Duits, Engels) vind ik geen probleem. Ik ben een vrolijk iemand, die van gezelligheid houdt, betrouwbaar is en precies werkt.
Laurine, thuishulp voor ouderen in Wageningen

Ik ben Laurine, 22 jaar en ik studeer in Wageningen aan de universiteit. Om mijn studie en sport te betalen ben ik op zoek naar een flexibele bijbaan. Door uitloop op mijn studie heb ik overdag tijd over. Die zou ik graag nuttig besteden en ik zou graag mensen helpen die niet zo mobiel zijn en goed hulp kunnen gebruiken. Ik kan goed koken, vind het leuk om een gezellig praatje te maken of een spelletje te doen, boodschappen te doen en u misschien wel wegwijs te maken op de computer. Bent ...
Fleur, thuishulp voor ouderen - 6709 Wageningen

Ik ben Fleur, 20 jaar en student op de Wageningse Universiteit. Ik heb niet veel ervaring, maar ik ben erg enthousiast en kan goed met ouderen omgaan. Mijn oma had zelf alzheimer. Ik hielp haar vaak met eten en ging regelmatig met haar een rondje lopen. Ik kan dus gezelschap houden, maar ook helpen in huishouden en koken. Zelf hou ik erg veel van zingen. Ik zit dan ook in een band, waar ik regelmatig mee optreedt. Graag hoor ik van u!
Sharona, verpleging - 6708 Wageningen

Na mijn studie be ik gelijk begonnen met werken bij het flexbureau van vilente, hierna begonnen bij de oude rustenburg in wageningen in de nachtdiensten momenteel nog werkzaam bij opella met een vast contract. Ik beb veel ervaring op gedaan door in erschillende verzorging en verpleeghuizen te mogen werken.
Anna, thuishulp voor ouderen in Wageningen

Dag, Ik ben Anna , 22 jaar oud en studente aan de Wageningen Universiteit. Naast mijn studie heb ik altijd een bijbaan gehouden. Ik draai diensten in de schoonmaak, fitniss, horeca en receptie bij Laco Recreatie. Sinds mijn vijftiende ben ik gewend om een bijbaan te hebben waarbij het werken met mensen centraal staat. Dat vind ik ook het leukste. Omdat ik mijn master ook in Wageningen wil volgen ben ik nu opzoek naar een bijbaan in Wageningen en het liefst help ik mensen als schoonma...
Laura, thuishulp voor ouderen in Wageningen 6709

Met de zorg voor ouderen gaat het steeds slechter. Het lijkt me een leuk om ouderen te helpen waar nodig is. Ik heb geen diploma's, maar wel 2 lieve oma's! Ervaring genoeg lijkt mij ;)
Carolien, thuishulp voor ouderen - 6709 Wageningen

Ik ben Carolien . Ik woon in Wageningen en ben getrouwd. Hoewel ik geen professionele ervaring heb op dit gebied, ben ik ervan overtuigd dat ik goed gezelschap ben voor de wat oudere medemens. Ik heb veel affiniteit met de wat oudere of hulpbehoevende medemens. Ik zorg graag voor anderen. Bovendien leer ik altijd veel van de zorg en omgang met andere mensen.
Brenda, thuishulp voor ouderen in Wageningen

Hallo mijn naam is Brenda en ik heb een dochter van 2, 5 jr. In het verleden heb ik mijn oma veel geholpen, waardoor ik weet hoe fijn het is om hulp te krijgen in de dagelijkse dingen.