Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Weert

Weert, les principales villes

Auxiliaire de vie Stramproy
Linda, hulp aan huis in Weert 6004

Hallo! Leuk dat je op mijn profiel kijkt! Mijn naam is Linda, ben 21 jaar en loop momenteel stage op de HRM-afdeling (personeelszaken) van een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik geef zelf mijn eigen opa en oma's computerles en speel vaker spelletjes met ze! Ik hou ervan om hun te helpen! Ik heb hierbij veel geduld en kan me moeiteloos aanpassen. Verder ben ik behulpzaam, vrolijk en betrokken!
Angelique, thuishulp voor ouderen - 6006 Weert

Ik heb al ervaring in de thuiszorg.
Melissa, verpleging in Weert

Hallo, Ik ben Melissa en ik ben bijna 23 jaar. Ik woon samen met mijn man in Weert. Ik heb mijn diploma Helpende zorg en welzijn niveau 2 en sinds kort mijn certificaat Helpende Plus. Ik kan helpen bij de verzorging, maar ook kan ik een luisterend oor bieden, helpen in het huishouden of samen een wandeling maken, spelletje doen e.d. Ik heb gewerkt in verschillende verzorging- en verpleeghuizen. Ik heb ervaring met somatische cliënten, maar ook met dementerenden cliënten.
Aimy, thuishulp voor ouderen in Weert

Ik ben graag in de buurt van mensen en vind het altijd gezellig om een babbeltje te maken. Ik help graag.
Ouissam, hulp aan huis in Weert

ik ben ouissam, ik wil graag ouderen helpen met alles wat ze nodig hebben en ik heb geen ervaring
Rowie, thuishulp voor ouderen in Weert

Mijn naam is Rowie en ik ben 22 jaar ik ben graag bruiten bezig en help graag mensen.
Annabel, thuishulp voor ouderen in Weert 6006

Ik heb als vrijwilliger op de dementie afdeling gewerkt en twee jaar achter elkaar in de zomer vakantie in de thuis zorg. Ik ben graag onder de mensen

Sinds enkele jaren ben ik werkzaam in ons eigen bedrijf maar omdat de werkzaamheden vanwege de recessie tot een minimum beperkt zijn ben ik mantelzorger/schoonmaakhulp voor ouderen geworden. Omdat enkele cliënten onlangs overleden zijn ben ik zoekende naar een nieuwe job.