La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik heb enkele ervaring opgedaan in de thuiszorg, dit bestond uit verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Ik ben in het bezit van een auto dus ik kan boodschappen halen en ook mensen vervoeren.

Mijn opa heeft een paar jaar geleden een hersenbloeding gehad, en toen was mijn oma veel alleen thuis omdat opa in Meulenbelt werd geplaatst. Toen was ik best veel bij oma, ik deed ook wel is de boodschappen voor haar, en als zij streek waste ik af of andersom. Of ik ging stofzuigen. Toen opa weer thuis kwam hielp ik ook met tafel dekken en voor opa zijn medicijnen klaar zetten etc.

Ik ben Mirte Ik ben 14 jaar. Zit op turnen , train 5 keer in de week (18 uur) Ik zit er inmiddels over te denken 1 training minder te doen. Ik vindt het leuk om oudere mensen te helpen. Ben niet zo goed in koken maar ik kan mijn moeder alles vragen als ik wil, (dan zorg ik dat ik een recept in mijn hoofd heb voor ik kom) Ik wil dingen doen, U moet het me maar vragen! Ik ben ook best wel handig met dingen op de computer, dus zou daar ook mee kunnen helpen.

Hallo! Ik ben Joanne en ik ben 21 jaar oud. Mijn opleiding is verzorgende IG niveau 3 en ik loop stage in de gehandicaptenzorg. Buiten de gehandicaptenzorg om, heb ik ook stage gelopen in de ouderenzorg en gewerkt met psychogeriatrische ouderen. Ik heb een afgerond helpende niveau 2 diploma en ervaring in de ADL, medicatie, EHBO en deze leeftijdcategorie. Ik ben flexibel ingesteld en lost problemen creatief op. Verder hou ik erg van gezelschap en het geven van activiteiten zoals: spellet...

Hallo, Ik ben Jose . Ik ben 15 jaar oud en ben geboren op 2 september 2001. Ik zit in het examenjaar op Mavo niveau. Als ik geslaagd ben wil ik verpleegkundige niveau 4 doen en daarna verpleegkundige niveau 5. Ik ben een zorgzaam typ persoon. Waarom moet u mij aannemen? Ik ben een harde werker. Ik vind het leuk om te doen. Maar ik wil later ook wat in de zorg doen. Mijn ervaring? Mijn oma werkt in de zorg bij oudere mensen thuis. Ik ga zo vaak mee als ik kan en dan help ik me oma ...

Ik ben Hermien , Heb veel ervaring met ouderen. Heb mijn eigen moeder verzorgd, en doe vrijwilligerswerk in een zorgcentrum, en doe respijt zorg. Heb daar voor ook de basis cursus gevolgd. Ik ben een luisterend oor voor anderen. Doe mijn werk met heel veel plezier.

hallo ik heb ervaring als huishoudelijk hulp heb vroeger huishoudelijk hulp gedaan bij hofkamp almelo ook als pgp ervaring kan lekker koken schoonmaken boodschapjes doen als het nodig is ik ben gehuwd ben van armeens christelijk afkomst spreek verder de nederlandse taal goed

Hoi, ik ben Sophie en ben 14 jaar. Ik zou het erg leuk vinden om oudere mensen te helpen die het wel kunnen gebruiken. Ik hou ervan om mensen blij te maken en ben erg vrolijk en sociaal! Mocht je nog iemand zoeken, laat even van je weten!

Ik ben een getrouwde, zorgzame, niet rokende moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 15 tot 24, waarvan er 2 uit huis zijn. Ik vind het belangrijk in deze maatschappij dat de ouderen niet in het vergeethoekje terecht komen qua hulp in huis, persoonlijke aandacht of verzorging. Alleen al een praatje maken kan wonderen doen heb ik ondervonden op een meegemaakt bootreisje op de Henri Dunant. Een spelletje doen, samen de dagelijkse boodschapjes halen, handje helpen met schoonmaken of een w...

Hallo , Ik ben een vrouw van 51 jaar. Heb ervaring in de ouderenzorg. als zorg assistent verzorgingshuis. Opleiding gedaan, maar helaas niet af gerond. Ik heb een zwak voor onze oudere medemensen. Ben erg zorgzaam en werk zeer nauwkeurig. Ik ben nederlandse , maar woon net over de grens bij Hardenberg. In bezit van een auto. Lieve groet, Jolanda.

Hallo, Mijn naam is Simone en ik ben 28 jaar oud. Ik ben momenteel nog woonachtig in Enschede maar heb verhuisplannen naar Vriezenveen. Ik heb de opleiding SPW niveau 3 met succes afgerond en heb veel stage gelopen in de ouderenzorg. O.a. in de dagopvang. Ook na mijn opleiding ben ik vrijwilligerswerk blijven doen in verzorgingshuizen. Hierbij kunt u denken aan: spelletjesmiddagen leiden, koffie/thee rondbrengen en dan uiteraard een praatje maken met de mensen. Maar ook op een gesloten a...

al veel ervaring in huishouden. op allerlei verschillende manieren. samen opwerken als je zelf niet weet waar te beginnen, met kinderen erbij, iemand die uit het ziekenhuis kwam, iemad die een paar maal een tia heeft gehad. alle voorkomende werkzaamheden. Ik ben een harde werker, maar werk ook netjes.

Goedendag, Graag stel ik me aan u voor als Grietje, 44 jaar en stel me graag beschikbaar om u te komen helpen. Door ervaring met mensen in mijn omgeving heb ik veel dingen geleerd, op het gebied van zorg, wassen en aankleden, en het douchen van mensen die ziek zijn. Daarnaast heb ik gewerkt bij een jonge man die sondevoeding kreeg en heb ik meerdere oudere mensen geholpen met persoonlijke verzorging en eten. Huishoudelijk werk doe ik al vanaf mijn 17e en ben voorvrouw geweest op een v...

hallo Ik ben Ashley Ik ben 17 jaar oud Ik zit op het Erasmus pro Ik woon in Almelo Ik doe zorg en welzijn Ik ben bereid om met te ouderen te werken Met vriendelijke groet Ashley

Hallo ik ben Barbara en heb al tien jaar ervaring als hulp in de huishouding. Daarnaast ben ik graag een luisterend oor of gewoon in voor een gezellig praatje. Ik kan de taken doen die niet zo makkelijk meer gaan zoals boodschappen doen, ramen lappen, stoffen en stofzuigen enz. en kan ook helpen met de lunch of avondeten.

Ik ben Iris en ik ben 13 jaar (ik word 29 juni 14 jaar) en ik zit in 2 havo. Mij lijkt het leuk om ouderen te helpen met kleine klusjes of gezelschap houden. Ik vind het leuk om spelletjes te doen en ik houd ook van kletsen. Ik heb ervaring met mijn eigen oma en ik help haar vaak met boodschappen doen of we doen samen spelletjes. Ik zou ook kleine gerechten kunnen koken en ik ben erg zelfstandig. Verder heb ik elke dag in de week tijd behalve vrijdags.

Ik ben een vriendelijke en flexibel persoon. ik heb veel ervaring in het schoonmaken. verder kan ik helpen met boodschappen doen en koken is ook geen probleem.

Ik heb een lange stage gelopen waarbij ik veel met ouderen moest doen. Verder vind ik het super om in het bijzijn van ouderen te zijn. Het zijn echt gezellige en lieve mensen !

Mijn naam is Sindia , ik ben 18 jaar en woon in Hardenberg. Ik ben afgestudeerd als Helpende, en zit nu in het 2e jaar van de opleiding Verzorgende IG. ik heb ervaring in de ouderenzorg, ook ervaring in de schoonmaak. Ik kan goed koken, en vindt het fijn om te werken met ouderen. ik kan u bieden: - de ADL - maaltijden koken - huishoudelijke hulp - boodschappen doen - activiteiten

Ervaring met ouderen in mijn omgeving. Vind het prettig om wat voor iemand te kunnen betekenen. Kan koken, huishoudelijke taken, boodschappen maar ook een gezellige middag of iets ondernemen!

Ik vind het erg leuk en gezellig om met ouderen te werken. Ik heb verschillende stage's gelopen in verzorgingstehuizen waar ik altijd hielp met de persoonlijke verzorging, boodschappen doen, gezelschap houden ( bijv. spelletje doen) Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan.

Hallo, Ik werk sinds 2 jaar in de ouderenzoeg en vind het erg leuk werk om te doen, de ouderen een leuke dag geven, iets met ze doen. Merk zelf aan ervaring dat heel veel ouderen niet meer zo vaak buiten komen, of dat ze even gezelligheid willen, en dat is nog wel belangrijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met me.

Hallo, Ik ben Alide , getroud en moeder van 5 kinderen. Ik kan verschillende werkzaamheden verrichten binnen het huishouden, zoals: lezen, boodschappen doen, koken, huishoudelijke werkzaamheden, enz. Bij mijn ouders ben ik elke woensdagmorgen te vinden, om daar het huishouden te doen.

Ik ben Laura , ik ben 23 jaar oud en woon in Gramsbergen. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn afgerond & ben in het laatste jaar van de opleiding verzorgende IG even gestopt, dit wil ik later weer oppakken. Ik heb veel in de ouderenzorg gewerkt, zoals in verpleeghuizen, verzorgingshuizen en kleinschalig wonen. Ik ben spontaan en flexibel, ik kan mij goed aanpassen aan de mensen die ik hulp kan bieden. Wanneer u vragen heeft, mag u altijd contact opnemen en zal ik uw vragen...

Twenterand, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: