La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

ik ben janneke, een vrouw van 31 jaar en al 14 jaar aan het werk in de zorg dit varierend van gehandicaptenzorg, ouderenzorg en werken met kindjes. Alles vind ik leuk zelfs het schoonmaken bij mensen thuis vind ik heerlijk om te doen, dit doe ik thuis ook erg veel en doe ik met veel plezier. Ik denk dat we elkaar gewoon moeten leren kennen en moetem kijken of er een klik is tussen ons hopelijk tot snel.

Mijn naam is Debbie en ik ben 25 jaar oud. Ik woon alleen in Loosdrecht met mijn twee konijntjes . Zij lopen lekker los door het huis heen. Ik kan mij heel goed voorstellen dat het vervelend is wanneer een persoon zich alleen voelt en zelf bepaalde handelingen niet meer kan doen. Dit moet verschrikkelijk zijn. Als ik daarin mijn steentje kan bijdragen . . . . Lichte huishoudelijke taken moet niet echt een probleem zijn voor mij, toch doe ik het liever niet. Ik ben niet opzoek naar huish...

Als ik zie hoeveel oudere mensen er eenzaam zijn dan wil ik graag mijn steentje bijdragen door er voor ze te zijn als gezeldschapsdame op donderdag en/ of vrijdag.De overige dagen sta ik als leerkracht voor de klas.Ik ben een enthousiaste en vrolijke dame.

Annette Born, 44 jaar, gelukkig getrouwd met mijn jeugdliefde. Moeder van een fantastische 22 jarige dochter. Auteur, zelfstandig onderneemster. Ik vind het meer dan leuk en gezellig om mijn tijd te investeren in mensen die mijn aandacht nodig hebben. Ik ben een makkelijke, gezellige prater en heb jarenlang met een heerlijke 'opa' gewandelt, gekletst, kopjes koffie gedronken, naar het tuincentrum. Kortom; alles wat hem gelukkig maakte, maakte mij ook gelukkig. We zijn gedurende die jaren écht...

Mijn naam is Bibi . 19 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Doorn. Ik heb de opleiding sport en bewegen op het MBO gevolgd en daarvoor mijn diploma gehaald. In deze opleiding heb ik veel geleerd over het omgaan met bepaalde doelgroepen en zorgen samen voor een doel. Door dat mijn interesse erg gesteld is over bepaalde doelgroepen. Daarop sluitend volg ik nu een opleiding specificatie in bepaalde doelgroepen. (thuisstudie MBO.) Door dat ik een studie thuis volg ben ik erg flexibel...

Hallo, ik ben Sarah en ik ben 16 jaar oud. Ik bied mij aan voor schoonmaakwerk, boodschappen doen etc. bij mensen die het zelf niet goed kunnen. Ik heb vorige zomer bij buurtdiensten gewerkt en bij oudere en zieke mensen thuis schoongemaakt. Denk hierbij aan: stofzuigen, ramen lappen, kastjes van binnen schoonmaken etc. Boodschappen doen vind ik ook geen probleem. Ik hoor graag van u als u interesse heeft!

Hallo, Ik ben Ruben , 19 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Ik doe tegenwoordig een studie aan de evangelische Hogeschool die 3 dagen in de week duurt. Hierdoor ben ik op maandag en vrijdag beschikbaar om te helpen. Ik vind het fantastisch om andere mensen te helpen. Als maatschappelijke stage op de middelbare school heb ik bij een verzorgingshuis gewerkt, dit vond ik erg leuk! In de laatste jaren van mijn opa's leven heb ik ook geholpen met boodschappen, koken schoonmaken of door gewoon we...

Goedendag! Mijn naam is Zeenath en ik ben 21 jaar. Mijn hobby's zijn lezen, winkelen en met vrienden/familie zijn. Juist om dat laatste zou ik ook graag een "familie gevoel" aan een ander willen geven. Voor mensen die bijvoorbeeld eenzaam zijn of iemand die het gewoon gezellig vindt om met mij te kletsen over van alles en nog wat! :-) Wilt u meer weten over mij, stuur mij dan een berichtje. Groetjes!

Hallo! Ik ben José, 31 jaar en in verwachting van mijn eerste kindje. Vanaf mei tot augustus heb ik geen werkverplichtingen en het lijkt me geweldig om die tijd op te vullen met het helpen van mensen! Ik kan helpen met het huishouden, boodschappen doen en koken. Ook ben ik er voor een wandeling maken en een gezellig gesprek. Ik ben ondernemend, weet van aanmaken en ik ben een luisterend oor. Ben je op zoek naar een geduldig, flexibel en betrouwbare hulp, stuur dan een berichtje!

Mijn naam is Tamara en ik ben 19 jaar oud. Ik help nu mijn opa en oma ook in het huishouden en ik vind het geweldig. Ik doe wat voor de medemens en het is nog gezellig ook. Ik vind dat we met ze alle meer moeten doen voor de ouderen en ik ben bereid die stap te zetten, ik vind het hartstikke leuk en gezellig. Je maakt elke dag wel wat nieuws mee.

De eigenschappen die ik heb zijn: - Klantvriendelijk, ik help graag mensen als ze hulp nodig hebben of advies willen. - Flexibel en initiatief en heb discipline, doorzettingsvermogen en aandacht voor tips en ideeën. - Ik kan goed Samenwerken - Ik sta open voor klusjes en heb een lerende houding. - Ik ben altijd vrolijk. - Zelfstandige werker - Instaat om door te groeien - Ik kan goed met klachten omgaan - Resultaatgericht - Representatief

Ik ben een jonge dame van 20 jaar oud. Ik werk momenteel als vrijwilliger op een zorg boerderij en start eind zomer met mij opleiding in de zorg. Ik werk graag met ouderen en vind het dan ook leuk om ze gezelschap te houden of te helpen in het huishouden

Ik ben Nasim. 41 jaar oud. moeder van 2 prachtige kinderen van 11 en 8. ik ben leerkracht basisonderwijs. door omstandigheden ben ik ni op zoek naar een ban die te combineren met mijn eigen kinderen. ik ben erg sociaal en betrouwbaar. ik help graag en sta graag klaar voor anderen. Ik werk ook via het bedrijf De Lindeborgh. Ik heb meer dan half jaar bij een meneer van 88 jaar gewrkt. samen boodschappen doen, koffie drinken, kletsen, .. hij is helaas inmiddels overleden.

hallo ik ben tatjana ik ben 19 jaar en ben moeder van een zoontje van drie jaar ik vind het leuk om andere te helpen ik deed altijd voor mn opa en oma de boodschapen en kleine klusjes in huis mvg tatjana

Ik ben pas verhuisd naar Nieuwegein en zou graag de omgeving en de mensen leren kennen. Daarnaast wil ik graag iets betekenen voor anderen en wil ik me inzetten voor de mensen die hulp nodig hebben en het moeilijk kunnen krijgen. Ik ben erg flexibel en er kan veel in overleg! Ik sta graag voor u klaar.

Hallo, mijn naam is Ananke , 20 jaar en woon in Hoevelaken. Voor de zomer ben ik afgestudeerd als Sport en Bewegingsleider in Zwolle, en ben hierdoor fulltime beschikbaar. Tijdens mijn opleiding heb ik aan verschillende doelgroepen lesgegeven waaronder ook ouderen, dit heb ik als erg leuk ervaren. Ik werk graag met mensen en ben altijd bereid om ander zo goed mogelijk te helpen waar het nodig is. Ik kom regelmatig langs bij mijn oma in Enschede en help haar met huis houdelijke taken maar ...

Hallo ik ben roemer en ik ben 15 jaar oud. Ik zit in 4 havo en woon in laren. Het lijkt mij leuk om voor een ouder persoon te koken of gezelschap te bieden. Ook zou ik klusjes in huis kunnen doen waar de persoon zelf niet meer in staat toe is of er gewoon geen zin meer in heeft. Ik ben natuurlijk ook heel gezellig en er leuk om bij te hebben als gezelschap. Ik hoop snel iets van iemand te horen!

hallo ik en yvette en ik ben 16 jaar oud. ik kan heel goed met ouderen praten. ik heb niet echt werkervaring maar ik wil het wel heel graag.

Ik ben naast mijn werk al gastouder al ruim 5 jaar op woensdag en vrijdag bij ouderen een betrouwbare hulp van boven de zeventig. Ik vind het belangrijk dat zij de zorg en aandacht krijgen die o zo belangrijk voor ze zijn.

Hoi allemaal, Ik ben Loes en ben 16 jaar oud. Ik zit op de middelbare school en zit in de vierde van VWO. Het lijkt me heel leuk en gezellig om samen met een oudere een leuke puzzel op te lossen of gewoon lekker een kopje thee te drinken. Ik heb geen ervaring, maar ben natuurlijk bereid om te leren! Groetjes Loes

Ik ben Kirsten , 32 jaar. Ik werk als schoonheidsspecialiste en kan dus goed omgaan met mensen. Ik belangrijk om mijn steentje bij te dragen, maar het is natuurlijk ook gewoon gezellig om mensen te helpen. Ik heb mijn BHV gedaan, en woon in het bos. Dus kunnen heerlijk gaan wandelen.

Mijn naam is Gerda een vrouw van 54 jaar, geboren in Soest. De hulp die ik kan geven bestaat uit huishoudelijke, boodschappen, ADL. Ben een verzorgend type, creatief. Heb in Soest 24 jaar in een verzorgingscentrum gewerkt als helpende, en nu 12.5 jaar werkzaam als assistent welzijn.

Zeist, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: