Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Zijderveld

Vianen, les principales villes

Auxiliaire de vie Vianen
Auxiliaire de vie Everdingen
Simone, hulp aan huis in Vianen

Ik vind het leuk om boodschappen te doen, eten te koken en gezellig te kletsen onder een wandeling of een kopje tthee.
Sandra, thuishulp voor ouderen - 4153 Beesd

Hi hallo daar! Bent u op zoek naar een hardwerkende, sociale & zorgzame meid? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Door persoonlijke omstandigheden heb ik al het 1 en ander meegemaakt, en hieruit heb ik enorm veel kracht geput! Graag kom ik u helpen bij de dagelijkse huishoudelijke taken of als u andere ideeën heeft, sta ik hier voor open! Graag kom ik mezelf persoonlijk aan u voorstellen, want via deze weg vind ik wat onpersoonlijk.. Hopelijk tot dan!
Delilah, hulp aan huis in Asperen 4147

Ik ben Delilah Jong en ik ben 23 jaar. Heb stage gelopen met ouderen en vond dit heel leuk .Ook doe ik vrijwilligers werk met ouderen .Ik hou er erg van om bezig te zijn. Als u vragen hebt kunt u mij die altijd stellen.
Celina, hulp aan huis in Vianen

Hallo, Ik ben Celina ben 17 jaar en woon in Vianen. Het lijkt mij leuk om oudere mensen wat te helpen en gezelschap te houden. Ik heb er nog niet heel veel ervaring mee. Ik kan gezellig met oudere praten, een spelletje doen of een blokje om gaan. Ook kan ik boodschappen voor ze doen en helpen met eten. Ik wil dit doen, omdat ik het erg vervelend vind als oudere eenzaam zijn

Steden in de buurt :