La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben een vrolijke, enthousiaste en gezellige meid van 21 jaar en woonachtig in Rhoon. Ik bied hulp aan voor de ouderen in de vorm van gezelschap om een gezellig praatje te maken, te wandelen of een spelletje te doen. Ook wil ik ze helpen met boodschappen doen of hulp in de huishouding. Ik kan koken, strijken, stofzuigen en schoonmaken en ben voor niks te beroerd. Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn empathisch vermogen. Ik voel goed met mensen mee en wil doen wat voor hun belangrijk is. Niet...

Vanaf 31 augustus ben ik weer woonachtig in Nederland, en zoek vanaf deze periode een baan. Wat is er leuker dan het helpen van anderen? Vandaar dat ik op deze site terecht ben gekomen. Ik heb geen specifieke ervaring met ouderenzorg, maar met het huishouden en strijken, heb ik wel (persoonlijke) ervaring. Verder kan ik u gezelschap houden, boodschappen doen of iets anders! Wat u maar wilt. Ik hoor graag van u!

Naast de zorg voor kinderen heb ik ook ervaring met ouderen. Ik heb jaren gewerkt in een zorginstelling voor ouderen. Ik werkte op de dagopvang waar ik ouderen ondersteunde bij eten, waar we samen boeken lazen, tv keken en muziek luisterde. Een rondje buiten lopen of samen boodschapjes doen hoort hier ook bij. Huishoudelijke hulp, zoals schoonmaken en koken is ook totaal geen probleem.

Mijn naam is Joëlle en ik ben 20 jaar oud. Ik doe de opleiding pedagogiek in Rotterdam. Ik zou graag ouderen willen helpen en gezelschap willen houden. Ik kan huishoudelijke taken doen en gezellig een 'bakkie' komen doen of een wandeling te maken. ook zouden we altijd een afspraak kunnen maken om te kijken of het klikt!

Hallo, mijn naam is Kim. Ik ben 28 jaar en tijdelijk woonachtig in oud gastel. Begin 2016 woonachtig in Oudenbosch. Ik woon samen met mjjn vriend en zoontje van bijna 7 maanden. Op het moment werk ik in de thuiszorg als helpende. Dit doe ik oproepbaar. Ook ben ik verder aan het leren voor verzorgende ig. Ik zoek er graag iets bij. Het liefst met ouderen. Ik wil graag ondersteunende begeleiding geven. Denk bijvoorbeeld aan praatje, het huishouden, boodschappen samen doen. Ook vind ik het niet ...

Mijn naam is Denise . Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Vlaardingen. Ik volg de opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg, waar ik in oktober afstudeer. Ik loop inmiddels nu 3 jaar stage bij Ipse de Bruggen, een instellingen voor oudere mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Sinds 2 jaar ben ik hier ook werkzaam met een jaarcontract, welke in juli helaas afloopt en geen vast contract gegeven kan worden. Bij deze instelling heb ik een reanimatiecursus gedaan, ik heb ...

Hallo, Ik ben Linda. Ik ben 21 jaar oud. Ik vind verhalen van vroeger erg intressant. Ik houd zelf heel erg van lezen, dus samen een boek lezen of een boek voorlezen vind ik geen probleem. Ik ben erg geduldig en ik denk dat erg belangrijk is in de omgang met ouderen. Misschien wilt de oudere een keer een stukje wandelen dan kan dat natuurlijk ook.

Beste Familie , Mijn naam is Jahenne . Ik ben 31 jaar en kom vanuit de zonnige eilandje Curacao . Sinds kort woon ik weer in Nederland. . Ik heb ervaring als gastrouw bij bejaarde tehuizen het is zo leuk om een babbeltje te houden met de bejaarde mensen of een boterhammetje voor hun te smeren luisteren naar hun erhaaltjes of zelfs een erhaal oor hun oor te lezen . Ik heb nog steeds mijn 2 oma's en daaroor ben ik heel dankbaar .Elke keer als ik een bejaarde persoon ...

Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Dionne en ik ben 23 jaar oud. Maart 2013 heb ik mijn Diploma pedagogisch medewerker kinderopvang 4 leidinggevende gehaald. Vanaf 2011 tot 2014 ben ik mantelzorger geweest vor mijn oma. De zorg is ontstaan uit PGB. Ik heb dit werk, de verzorging met ontzetten veel plezier gedaan. Mijn oma is zwaar dement en heeft 24/7 zorg nodig. Ik vind het ontzettend fijn om contact te zijn met anderen en vooral als ik een ander kan helpen. Vandaar dat ik altijd al be...

Goededag, Mijn naam is kristel en ben 23 jaar. Ik heb vroeger de opleiding zorg gedaan maar helaas wegens omstandigheden niet kunnen afmaken. Nog vind ik het altijd een mooi beroep om anderen te helpen waar ze hulp in nodig hebben. Ook persoonlijke aandacht en positiviteit vind ik heel belangrijk. Ik vind dit mooi om te doen omdat ik dan sociaal bezig ben en voldoening heb omdat ik anderen help. Ik heb ook een goed luisterend oor. Ik zit vol enthousiasme en als u vragen heeft kunt u altijd c...

Beste heer/mevrouw, Mijn naam in nicky (28 jaar) Heb een vlotte babbel dus hou van een praatje, maar heb een rustig karakter en erg veel geduld. Ik kan u helpen met: -hulp in het huishouden, denk aan stofzuigen, dweilen, afstoffen, wassen, strijken, ramen zemen, kastjes uitdoen. -administratie, denk aan het invullen van formulieren en eventueel telefoons of email. -boodschappen, als u hulp nodig heeft met uw boodschappen. beschik over zeer ruime ervaring met hulp in he...

I'm 27 yrs old from the Philippines. I will study Psychology in Erasmus University. And I am now a student at Sagenn Educatie and at B1 Dutch Level. I was 2 yrs aupair and did a lot of cleaning jobs before.

Hallo beste ouders! Ik ben wenka en ik ben 23 jaar oud. Ik ben woonachtig in Rotterdam (Ijsselmonde). Juli 2016 heb ik mijn diploma Medewerker Maatschappelijke zorg niveau 4 afgerond en mijn diploma behaald. Ik heb 1 jaar lang stage mogen lopen op een dagbesteding met dementerende ouderen. Dit heb ik 1 jaar lang met plezier gedaan. Ik heb veel ervaringen opgedaan. Na het halen van mijn diploma heb ik een maand lang vakantiewerk mogen doen op een andere instelling met ouderen als ...

Mijn naam is Chantal en ik ben bijna 17 jaar oud. Ik doe de opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang. Ik vind het heerlijk en interessant om met kinderen te werken maar ik heb het ook altijd een leuk idee gevonden om de ouderen te helpen. Ik ben erg sociaal, gezellig en behulpzaam. Ik kan gezelschap bieden door middel van lezen, praten, spelletjes of zelfs kleine uitjes. Ook kan ik helpen bij het schoonmaken of het voeren. Ik vind het ook geen enkel probleem om boodschappen te halen.

Gewerkt in een instelling voor mensen met een zware lichamelijke beperking. Alle ervaringen aanwezig. Wil graag de helpende hand zijn voor oudere die niet alles zelf meer kunnen. Mocht u meer willen weten neem gerust contact met mij op.

Hi! Mijn naam is Kikki, ik ben 17 jaar en ik zit in mijn eerste jaar van de studie HBO-Rechten. Ik vind het leuk om anderen te helpen en bied mij daarom op deze manier aan! Mijn beschikbaarheid verschilt per week, in verband mijn met wisselende rooster. Ik ben een vrolijke, enthousiaste en lieve meid die graag iets voor een ander doet.

Hallo ik ben Anouk en ik ben 14 jaar oud. ik ben echt dol op oudere mensen ik kom altijd bij mijn opa die in het verzorgingstehuis woont en natuurlijk ook bij mijn oma die thuis woont voor gezelschap. ik zou het heel leuk vinden als ik wat voor u zou kunnen betekenen ik kan altijd huishoudelijke klusjes doen en natuurlijk u helpen met eten ik zou boodschappen kunnen doen en na school natuurlijk altijd een praatje maken en of een spelletje doen dat zou ik super leuk vinden alvast hartelijk b...

Mijn naam is Liwenda en ik ben 18 jaar oud. Want ik te bieden heb is, ik kan namelijk goed koken, ben erg schoon en houd het huis graag netjes bij. Ook ben ik een spontane dame die wel van een babbeltje maken houd. met vriendelijke groet, Liwenda

Ben Denise 25 Jaar en heb gewerkt als helpende. Ik vind het leuk om ouderen te helpen met de dagelijkse behoeften. Een doekje door huis te halen te wassen of te dweilen is mij niet te veel gevraagd. Ik heb ook een luisterend oor voor de mensen en tijd voor ze er staat geen druk achter mij. We kunnen ook een rondje lopen en ergens wat gaan drinken, boodschappen halen. Ook vind ik het leuk om te koken!

Ik ben een aardige vrouw, hou van gezelligheid met oudere mensen die vaak allen voelen, ik ben ook zorgzaam, en ik hou om te helpen met nieuwe technologie, bijvoorbeeld mobiel instellen, kleine administratie.

Beste oudere, Ik ben een meid van 17 jaar oud bijna 18 over 2 maanden. Ik zoek een leuke baan en het werken met kinderen of met ouderen lijkt me super gezellig en heel erg leuk/fijn. Ik help heel graag en zorg ervoor dat het persoon het erg naar z’n zin heeft en trots is dat ie mij als helpende heeft. U krijgt zeker geen spijt, maar juist veel trots !

Ik ben verzorgende in opleiding. Ik wil graag mensen helpen die het zelf niet helemaal meer kunnen. Of bent u opzoek naar een kwebbelkous en even wil kletsen heel de zaterdag nou hier ben ik! Ik geniet elke keer maar weer van mensen die mij dankbaar zijn vind het ook super fijn als ik mensen kan helpen.

Mijn naam is Shomara en ik ben 31 jaar. Sinds oktober 2012 werk ik deels in de zorg als Helpende via Zorgwerk en voor heen heb ik bij Leliezorggroep gewerkt. Mijn werkzaamheden bestonden voor al uit ADL en hulp bieden tijden de maaltijden.

Hallo, Vind u het fijn om af en toe een praatje te maken, een spelletje te doen of gewoon een keertje lekker te wandelen? Dan kunt u mij mailen! Ik ben ook bereid om boodschappen te doen. Ik heb dit al eerder gedaan. Ook doe ik dit vaak met mijn oma en dat vind ik altijd erg gezellig.

Beste heer/mevrouw, Ik ben Jitske, 21 jaar en samenwonend in Rozenburg. Tijdens mijn opleiding verpleegkundige heb in meerdere verzorgingstehuizen stage gelopen, daarnaast werkte ik in de weekenden als uitzendkracht in verzorgingstehuizen. hierdoor heb ik erg veel ervaringen opgedaan. Naast de lichamelijke verzorging heb ik ook geleerd om goed naar de behoeften van ouderen te kijken. Helaas heb ik met mijn opleiding moeten stoppen door ziekte. Ik mis het werken met ouderen echt enorm en hoo...

Goedendag, Mijn naam is Miranda, 26 jaar, woonachtig in Zwijndrecht, getrouwd met Cris. Ik heb de opleiding Verpleegkunde en SPH afgerond met veel plezier. Ik ben jaren werkzaam geweest met ouderen zowel in de hulpverlening als in het huishouden. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan. Ik hoor graag een reactie zodat we met elkaar kennis kunnen maken.

Mijn naam is Gerdien. Ik volg op dit moment de opleiding Verzorgende IG-MMZ. Ik vind het heerlijk om met ouderen te werken, dat is echt mijn passie. Mag ik u blij maken?

Hallo Ik ben Marie-Louise , ik ben 18 jaar . Ik heb 20 weken stage gelopen in een verzorgingshuis , ik had het er erg naar mijn zin om met de mensen bezig te zijn en ze te helpen. Ik heb daar o.a geholpen met eten, en een gezellig praatje gemaakt. Als het om het schoonmaken gaat heb ik thuis geleerd. en een boodschap wil ik ook voor de mensen doen. Mensen die het niet meer zelf kunnen of het alleen niet meer kunnen bied ik graag mijn hulp voor aan.

Ik ben een betrouwbare, rustige man met veel geduld. Ik begrijp dat er oudere mensen zijn die niet alleen hulp nodig hebben maar het ook prettig vinden om is wat leuks te doen of een lekker bakje koffie te drinken met een praatje. Ik heb papieren voor kok en kan dus met gemak koken dan wel helpen in het huishouden.

Korendijk, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: