Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Zuna

Wierden, les principales villes

Auxiliaire de vie Wierden
Auxiliaire de vie Notter
Hermien, hulp aan huis in Westerhaar-vriezenveensewijk

Ik ben Hermien , Heb veel ervaring met ouderen. Heb mijn eigen moeder verzorgd, en doe vrijwilligerswerk in een zorgcentrum, en doe respijt zorg. Heb daar voor ook de basis cursus gevolgd. Ik ben een luisterend oor voor anderen. Doe mijn werk met heel veel plezier.
Ryanne, thuishulp voor ouderen in Diepenheim

Ik heb mijn oma heel veel in het huishouden geholpen, ook heb ik de nodige schoonmaakbaantjes wel gehad bij bijvoorbeeld het ziekenhuis en kantoorpanden, bibliotheken etc. Het geeft mij veel voldoening als ik andere mensen kan helpen waar nodig. Ook heb ik veel opgepast en geholpen met de verzorging van mijn zwaar verstandelijke buurmeisje van 11.

Ik ben Iris en ik ben 13 jaar (ik word 29 juni 14 jaar) en ik zit in 2 havo. Mij lijkt het leuk om ouderen te helpen met kleine klusjes of gezelschap houden. Ik vind het leuk om spelletjes te doen en ik houd ook van kletsen. Ik heb ervaring met mijn eigen oma en ik help haar vaak met boodschappen doen of we doen samen spelletjes. Ik zou ook kleine gerechten kunnen koken en ik ben erg zelfstandig. Verder heb ik elke dag in de week tijd behalve vrijdags.

Steden in de buurt :