Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Zwartemeer

Emmen, les principales villes

Auxiliaire de vie Emmen
Auxiliaire de vie Klazienaveen
Auxiliaire de vie Emmer-Compascuum
Melissa, thuishulp voor ouderen - 7844 Veenoord

Hoi, ik ben Melissa en ik ben 22 jaar. Sinds oktober 2015 woon ik samen met mijn vriend in Veenoord. Ik volg de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.
Anouk, thuishulp voor ouderen in Erica 7887

Geboren op 07-04-1991. Na de HAVO de HBO opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang gedaan. Diverse oppasadres gehad en momenteel werkzaam in de kinderopvang. Ik wil graag meer werken, het liefste minimaal 24 uur per week.
Yvet, hulp aan huis - 7887 Erica

Ik heb 1, 5 jaar ervaring in de administratie, enkele jaren ervaring bij thuiszorg en ik heb een diploma als sociaal pedagogisch werker op niveau 4. Graag bind mijn kwaliteiten samen om anderen te helpen. Dat heb ik altijd graag gedaan. Ik heb een luisterend oor, ik spreek duidelijk, ik ben geduldig, behulpzaam en zorgzaam.
Anke, thuiszorg - 7764 Zandpol

Hallo. Ik ben anke en ik ben 20 jaar oud. Mijn hobby's zijn voetballen en mijn hond. Ik heb ervaring in de ouderen zorg en ben bezig met de opleiding verzorgende ig. Heeft u vragen die zijn natuurlijk altijd welkom. .
Natasha, hulp aan huis in Barger-compascuum 7884

Mijn naam is Natasha . Ik studeer momenteel de opleiding SAW aan het Drenthe College. Ik heb 2 keer stage gelopen in de ouderenzorg. Ik ben 18 jaar oud. Ik zou graag wat bij willen verdienen maar ook graag een ander een plezier willen doen! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden! Groetjes, Natasha

Ik heb niet zozeer ervaring als thuishulp, echter door mijn andere werk, kom ik wel veel met oudere mensen in aanraking. Ik merk aan mezelf dat ik dit heel leuk vind. Verder wat betreft huishoudelijke taken, heb ik natuurlijk de ervaring van mijn eigen gezin.

Steden in de buurt :