Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Cours de langue à Groningen : anglais, espagnol, allemand, etc

Groningen, les principales villes

Professeur de langue Korrewegwijk
Professeur de langue Oosterparkwijk
Ashley, leraar/lerares in het engels in Groningen 9700

Ik ben 16 jaar, bijna 17. Ik zit in 4HAVO, waar ik uiteraard Engels les heb. Daarnaast ben ik half Amerikaans en is mijn eerste taal Engels. Ik geef vaak hulp op school als mensen het nodig hebben en ik vind het erg leuk om te helpen.
Darta, tutor in talen - 9700 Groningen

I have previously worked as a teaching assistant in a kindergarten, and I have been a tutor for Japanese and helped kindergarten and school-age children with learning and improving their English (i.e. teaching them English without them having any previous knowledge, or teaching them spelling, improving their reading skills and helping them with homework). I also have an IELTS Academic C1 level certificate acquired in 2021.
Sanne, leraar/lerares in het engels in Groningen

Mijn naam is Sanne , ik ben 19 jaar oud en woon in Groningen. Ik studeer op dit moment Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hanzehogeschool te Groningen. Hiervoor heb ik de HAVO gedaan waar ik in totaal zes jaar Engelse les heb gehad en het nog steeds erg goed beheers. Ik heb een grote talenknobbel en zou deze graag gebruiken om anderen te helpen. Ik ben een sociaal, behulpzaam en geduldig type die iemand graag iets leert. Ik ben bereid om langs te komen op de locatie die u het meeste a...
Sophie, privé-leraar in het engels in Groningen 9700

Hoi! Ik ben Sophie, 22 en studeer Pedagogische Wetenschappen aan de RUG. Op de middelbare school heb ik wel eens bijles gegeven aan een meisje op de havo (wiskunde) en aan een brugklas mavo rekenen. Ik vond het erg leuk om dit te doen en vandaar dat het mij leuk lijkt om scholieren te helpen met bepaalde vakken. Zelf heb ik de havo gedaan met het profiel Economie & Maatschappij, met als extra vakken Frans en aardrijkskunde. Economie, geschiedenis, wiskunde, Nederlands en Engels heb ik ook...
Guerrieri, bijles in talen in Groningen 9700

Hallo, mijn naam is Guerrieri. Ik ben een Italiaanse masterstudent International Business in Groningen. Ik ben 26 jaar oud, met verschillende en relevante werkervaring in de PR's en sectoren (brokerage, investment banking, evenementen management, public relations). Ik kan mijn gedetailleerd CV (alleen in het Engels) op verzoek. Ik bied lessen van de Italiaanse taal / cultuur op alle niveaus (beginner, intermediair, gevorderd, expert, business), en het Engels (beginner en intermediate, busi...
Nanissa, privé-leraar in talen - 9700 Groningen

Hallo, Mijn naam is Nanissa en ik ben 19 jaar oud. Na 7 jaar in het buitenland gewoond te hebben en inmiddels weer 2 jaar terug te zijn in Nederland, lijkt het mij erg leuk om mensen te helpen bij het leren van de italiaanse taal. Eventuele vragen beantwoord ik graag!
Noor, leraar/lerares in het engels in Groningen 9740

Ik heb mijn vwo-engels afgerond en studeer nu in het Engels. Ik heb mijn International Baccalaureate gehaald 2 jaar geleden.
Anniek, leraar/lerares in talen in Groningen

Ik ben een enthousiaste en actieve tweedejaars geneeskunde studente in Groningen, momenteel volg ik de Internationale Bachelor. Ik ben in het bezit van een CAE (Camebridge Advanced English) certificaat en volg al mijn vakken in het Engels. Als dokter is het belangrijk om sociale vaardigheden te hebben en verder te ontwikkelen, daarnaast wordt er ook veel waarde gehecht aan het vakkundig overbrengen van informatie. Ik heb twee jaar bijles gegeven in het vak Engels aan twee havo-studenten, maar...
Lotte, bijles in talen in Groningen 9700

Ik ben Lotte en studeer momenteel aan de universiteit in Groningen. Ik heb op de middelbare school veel bijles gegeven aan kinderen in de eerste tot vierde klas. Daarnaast had ik meerdere oppas adressen waar ik ook basisschoolkinderen veel heb geholpen met huiswerk.

Ik kom uit Polen en woon in Nederland al bijna 8 jaar. Ik heb aan de RUG onder meer Taalkunde gestudeerd in het Nederlands. Tijdens mijn studie heb ik weleens bijles Pools gegeven en ik vond het geweldig! Om die reden zou ik graag meerdere mensen willen helpen om het Pools te leren of mensen die van Poolse afkomst zijn helpen met hun Nederlands.