La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Mijn naam is Marije en ik ben 20 jaar oud. Mijn woonplaats is Leeuwarden (oranjewijk) ik ben beschikbaar als docent in of net buiten Leeuwarden. Ik ben sinds kort in Leeuwarden gaan wonen, omdat ik na de zomervakantie docent Engels zal studeren aan NHL/stenden. Ik beschik tot een Onderwijsassistent diploma, hierdoor heb ik al erg veel ervaring met les geven. Ik heb kinderen van 4 t/m 12 jaar lesgegeven!

hoi, mijn naam is Demian ! Ik kan bijles voor het vak Frans geven, mijn moeder is Nederlands en mijn vader is Frans. ik beheers het ondanks de scheiding nog er goed! Ik help zelf mijn zusjes weleens met het vak maar ik ben niet opgeleid als docent. Met vriendelijke groet, Demian .

Hallo, Ik ben Hannah en ik ben 19 jaar. Ik ben tweetalig opgevoed, Nederlands en Engels. Ik ben opgegroeid in een omgeving waar vrijwel alleen Engels werd gesproken en ben toen weer naar Nederland verhuist. Ik heb een jaar aan de universiteit van Wageningen gestudeerd en rond nu bijna een jaar af aan de Bijbelschool in Engeland. Ik heb veel ervaring met Engels spreken, vooral na nu een jaar in Engeland gewoond te hebben. Ik vind iemand iets leren heel leuk om te doen; ik zou graag bijles ...

Ik gaf nog nooit bijles, maar ik wil heel graag mensen helpen met hun moeilijkheden Duits te leren. Duits is mijn moedertaal en ik leer zelf pas sinds twee jaar Nederlands en dit was (en is nog steeds) een moeilijk, langdurig en zwaar proces. Ik weet mezelf en anderen dan ook goed te motiveren om door te gaan en kan leerlingen waardevole tips meegeven om een beter gevoel voor de Duitse taal te krijgen.

I am a native speaker of German, live in an international household since 3 years and have a British boyfriend. All in all, I speak English already since 11 years. Also, I'm studying to become an international teacher of English, German (as a second language), Maths, and Science and Technology.

Hallo! Ik ben Brecht, 22 jaar, en ik studeer momenteel nog aan de internationale PABO. Begin september ben ik (als het goed is) afgestudeerd. Ik ben gek op talen en zou met alle plezier Engels leren aan uw kind. Ik spreek vloeiend Engels door mijn opleiding en verschillende stages in het buitenland. Ik hoop van u te horen!

Je suis Elise Diop, lycéenne de 1ere scientifique, j'ai 16 ans. J'aime les langues et surtout pouvoir les faire partager aux autres. Je peux parler anglais couramment, j'ai des bases d'espagnol. (Jai également un peut de vocabulaire en coréen, japonais et très peu en chinois).

Hallo, ik ben Marinka! Ik ben geboren in Nederland dus Nederlands is mijn moedertaal. Later ben ik verhuisd naar Denemarken en kan ik deze taal vloeiend spreken! Verder ben ik vroeg begonnen met Duits leren dus kan ik gemakkelijk andere mensen deze taal leren. Ik doe een horeca opleiding dus ik heb veel contact met mensen die een andere taal spreken.