La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben manon een spontane 22 jarige meid uit cuijk. Sinds 3 jaar woon in samen en moet ik dus ook het huishouden zelf doen. Alles is voor mij dus bekent terrein. Graag zou ik mensen of gezinnen helpen die het niet meer kunnen of er bijna geen tijd voor hebben door werk bijvoorbeeld. Ik sta open om van allerlei diensten te verrichten en alles kan ik overleg besproken worden. Hopelijk spreek ik u aan en kunnen we met elkaar in contact komen.

hallo ik ben Daisy uit Cuijk, ik help mijn moeder al een tijdje in en rondom het huis met verschillende taken aangezien ze dit zelf niet meer allemaal volhoud. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen en heb geen problemen met taken als het schoonmaken van het huis. En met een muziekje op de achtergrond is dat zo gebeurd, want ik ben geen treuzelmiep.

Hola, soy Natalia tengo 29 Años. Hablo un ingles intermedio, soy una persona dinamica, proactiva, facil de llevar, responsable, honesta y estoy dispuesta a colaborarte con lo que necesites. Mi experiencia la he adquirido en propio hogar, ya que siempre he sido una persona muy independiente, organizada y disciplinada.

Ervaren huishoudelijke hulp bied zich aan. Werk al 5 jaar als interieur verzorgster geheel zelfstandig. Kijken of uw wensen op mijn dienste aansluiten. Stuur vrijblijvend een mail.

Hallo, Ik ben Mendi , 19 jaar oud en woonachtig in Cuijk. Koken, huishouden, schoonmaken en helpen met kleine dingen is geen probleem voor mij. Ik ben bereid om nieuwe handelingen te leren, zodat ik u kan helpen met verschillende klussen. Ik heb niet veel ervaring, behalve in het huishouden. Dat doe ik namelijk dagelijks thuis. Van mezelf ben ik erg leergierig en pak ik snel dingen op. Ik houdt er van om het gezellig te hebben, maar vooral om aan de slag te kunnen.

From January i started helping people with cleaing houses. I can make your house nice and clean so you will feel comfortable at home :)

Hallo, ik ben brenda mol ik ben 21 jaar en woon in grave . Ik heb 2.5 jaar gewerkt bij Pantein als huishoudelijk medewerkster. Ik doe altijd alles met plezier! Ik hoor graag van jullie Groetjes brenda

Mijn naam is Stefanie . Ik ben 16 jaar. Ik doe elke dag veel huishoudende klusjes. Ik help mijn moeder dus veel omdat we met een groot gezin zijn. Dat vind ik erg leuk. Ook omdat ik hulp kan aanbieden.

Hallo! Mijn naam is Esther en ik ben 22 jaar oud. Op het moment studeer ik Strafrecht & Criminologie, en HBO Zakelijk Engels. Ik ben op deze site terecht gekomen omdat ik graag mijn handen uit de mouwen steek en help waar nodig is. Ik ben redelijk thuis van alle markten. Enthousiast schoonmaker, tuinierster, ramen wasser, ben goed met computers, en kan ook een beetje naaien! Ik ben sportief en kan eventueel ook grote en/of zware klussen aan. Ik help al jaren bij familie en vrienden i...

Boxmeer, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: